Pentru mulți oameni, magazinul Windows este punctul de intrare în întregul nostru ecosistem, unde pot găsi aplicațiile de care au nevoie pentru a rămâne productivi și pentru a descoperi conținut care le place. Singura problemă, desigur, a fost că feedback-ul utilizatorilor a spus o altă poveste. Am analizat datele din experiența existentă în magazin pentru a vedea unde făceau clic oamenii, unde mergeau și cum s-au convertit de la o pagină la alta. De asemenea, am efectuat ample studii de utilizator și am revizuit comentariile în Windows Feedback Hub. Tot ce am auzit s-a rezumat la un singur punct de durere: a fost dificil pentru oameni să găsească conținutul potrivit. Misiunea noastră nu putea fi mai clară. Ne-am concentrat pe construirea unui nou magazin Microsoft, care să se descopere. Am vrut să le simplificăm utilizatorilor să găsească aplicații, jocuri, emisiuni și filme cu mai multă ușurință și încredere.

„Ne place să ne gândim la noi înșine ca producători de produse”, spune Justin, membru al echipei. „Nu ingineri, nu designeri, ci producători de produse. Facem tot ce putem face pentru ca aplicația Microsoft Store să strălucească ”. „Windows a fost întotdeauna despre aplicații și experiențe. Noul magazin are ca scop găsirea mai rapidă a conținutului ”, spune managerul de programe Rikki. Căutarea este acum centrată în bara de titlu, ușor accesibilă indiferent unde vă aflați în aplicație. Este conceput să iasă în evidență și să se simtă primitor. După ce ajungeți, o funcție îmbunătățită de sugestie automată vă ajută să identificați ceea ce căutați.

Noul magazin Microsoft despre găsirea conținutului mai rapid

Experiența de navigare a fost, de asemenea, reproiectată pentru a fi simplă și ușoară, ca Windows 11 în ansamblu. Pagina de pornire prezintă colțuri rotunjite pe fiecare card de produs. Vedeta spectacolului este un nou design de reflectoare, în care animația subtilă și dinamică „cu bandă de film” vă concentrează atenția asupra unei singure imagini a produsului, invitându-vă în același timp să explorați mai multe. De-a lungul noului magazin Microsoft, am adăugat tot felul de micro-interacțiuni, animații noi, gesturi, efecte de paralaxă și iluminare care vor urma cursorul dvs. și vă vor invita să faceți clic pe o imagine pentru a afla mai multe. Rezultatul este mai multă vizibilitate, interactivitate și joc. Am introdus noi modele de navigație în magazin. Navigarea principală a fost mutată la stânga, astfel încât să puteți derula mai mult și să vedeți rezultate mai profunde. De asemenea, am adăugat pictograme pentru a face navigarea mai ușoară și mai vizibilă. Indiferent dacă navigați sau căutați, știți întotdeauna unde vă aflați în magazin. Am schimbat chiar și multe dintre principalele categorii de navigare în „Aplicații”, „Jocuri”, „Filme” și „Televizor”, pentru a clarifica cu precizie ce vă puteți aștepta în fiecare dintre aceste secțiuni.

654.RO

De interes