Noul Ssangyong Korando EV din 2021 urmează să fie lansat în august

Firma coreeană Ssangyong a început producția Korando e-Motion, prima sa mașină electrică, deoarece își accelerează programul de dezvoltare a noului model pentru a-și asigura viitorul. Korando e-Motion se bazează în mare măsură pe Korando existent, alimentat cu combustie, cu detalii subtile de stil personalizate, care sugerează bazele sale.

Va fi disponibil în curănd ți in showroomurile din Romania dar încă nu am putut afla prețul de pornire pentru un astfel de automobil.

Ssangyong s-a luptat financiar chiar și după ce gigantul indian producător Mahindra l-a salvat în 2010 . Se spune că un accent reînnoit asupra mobilității ecologice va fi esențial pentru procedurile sale de reabilitare, deoarece caută un nou investitor care să se angajeze în investiții viitoare continue.

Purtătorul de cuvânt Ssangyong, Yong-won Chung, a declarat: „Înființăm un punct de sprijin puternic pentru reabilitarea corporativă printr-o fuziune și achiziție reușită și depunem eforturile noastre cele mai bune în dezvoltarea de mașini noi, abordând tendințele în schimbare rapidă ale automobilelor.„ Extindem linia -numărul de mașini ecologice, descoperind oportunități de creștere viitoare, precum noi modele de afaceri și pregătindu-se pentru o competitivitate reînnoită. “