Citim mare pe siteul producătorului “Dacia anunță prețurile primului său model electric “

După cum specifică producătorul Român dacă îl mai putem numi așa având în vedere faptul că mai multe modele și binențeles cantitativ sunt produse mai multe automobile în afara granițelor Precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” vor fi deschise online începând din data de 20 martie. Livrările sunt programate pentru luna septembrie 2021.

Am avut și eu amabilitatea de a trece pragul unui dealer DACIA să vad cu ochii mei acest model să imi pot face o părere personală. Sunt o gramadă de blogeri care vor diperat să faca vizualizări și pentru asta cam fac tot ce se poate cu disperare să țină emisiunea cît mai mult să poată băga cât mai multă publicitate în youtube deh să facă mai mulți bănuți ….

Pe lăngă faptul că am venit cu o masină ieftină deci eticheta a fost pusă din prima persoana respectivă se vedea că are un chef de orice altceva dar nu de mine. Am trecut peste aceste prejudecăți poate erau țn capuil meu dar după ce am început cu întrebările legate de autoturism a început un mic joc . Eu parcă insistam să o cumpăr ți el insista să nu mi-o vândă.

Eu am lucrat foarte mulți ani în vanzări și deja simțeam zeflemeul dacă il putem numi așa. Poate comisionul mic sau lipsă poate era de vină , sau poate faptul că am fost Sâmbătă? Nu știu ce a fost dar tot am încercat să scot mai multe informații dar degeaba. Pe scurt avans 1000 euro și livrare nu se știe cand.

Deranjant este faptul că mașina este made in china dar nu este specificat pe nicăieri pe siteul producătorului iar faptul că nu se produce în Romania din punctul meu de vedere este frustrant.

Un blogger corect mi se pare cel de mai jos .