Concert MIRABELA DAUER

Ea este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80. A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără: “Ce dor mi-a fost de ochii tăi”, “Dormeau pe-o frunză două stele” și “Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)”. În noiembrie 2017 a înregistrat 20 de melodii  noi. Are un repertoriu de peste 1000 de cântece.

O solista complecta care a incantat milioane de persoane cu vocea ei , cu prezenta scenica si cu  melodiile ei.

Astazi iubita de toate generatiile, muzica ei fiind ascultata la orice varsta , o indragesc cei tineri care cu bucurie in 2019 au intampinat-o pe scena de la Festivalul Electric Castle.

INVITATI:

DIN ITALIA: GEMELLI DIVERSI

DIN CLUJ: NELU NICOARA (ENGLEZU’)

04 DECEMBRIE 2021 ORE 19,30 CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

O emotionanata serata de muzica cu artisti importanti care cu melodiile lor au influentat de multe ori viata noastra.

GEMELLI DIVERSI (ITALIA) – I Gemelli DiVersi sunt un grup de muzică pop rap italian format la Milano în 1998 și compus din Thema și Strano. Până în 2013, rapperul Grido și DJ THG au fost de asemenea prezenți în grup. Orientate predominant spre rap și funk / R & B, au apărut pe scena italiană în 1998 cu o versiune hip hop a  Dammi solo un minuto de Pooh.

La 3 septembrie 1998 a fost lansat primul lor album Gemelli DiVersi, care depășește 130.000 de exemplare vândute, câștigând discul de platină precedat de single-ul Un attimo ancora.. În același an, grupul milanez deschide toate concertele Articolo 31 în turneul „Nessuno”.

In 2003 cu single  Mary  ocupa pentru opt luni primul loc ceea ce a facut sa primeasca premiul  Best Italian Act agli MTV Europe Music Awards.

Au urmat ani de succese, melodiile lor fiind tot timpul pe primele locuri in top-uri, participand la diferite festivaluri inclusiv Festivalul Sanremo.

In anul 2013 au decis sa ia o pauza , pentru a se intoarce in 2016 cu un alt succes:  La fiamma.

Gemelli Diversi au decis sa i ape strazi diferite ca astazi sa ramana doi din solisti care ne incanta cu muzica lor: Thema (Emanuele Busnaghi)  e Strano (Francesco Stranges)

NELU NICOARA (ENGLEZU’) – Una dintre cele mai răsunătoare voci din Cluj , un etern trubadur care a incantat fiecare persoana care a simtit vibratiile din vocea lui, a cantat si dansat pe melodiile lui. Nelu Englezu Nicoara! Cine nu a auzit de acest artist talentat care, în timp, a devenit o legendă vie iar acum se reinventează! Tinerii și nu numai, generațiilor anilor ’80- ‘2010, s-au distrat pe melodiile lui Englezu ín show-urile live. Atat în cluburile din țară, discoteci, concerte cât și la “serate” și evenimente private din înalta societate, s-a calificat si în show-ul de televiziune „Vocea Romaniei”!