Cuplul italian cel mai iubit de publicul internațional “Al Bano&Romina Power” își reia “LIVE TOUR 2021”, întrerupt în 2020 din cauza pademiei Covid -19.

11 noiembrie 2021 din București (Sala Palatului),

13 Noiembrie- Cluj Napoca (BT ARENA) pentru prima data impreuna in Cluj

O ocazie specială de a putea asculta noul album și toate cele mai mari succese internaționale ale Al Bano&Romina Power.

Artiștii, țin in mod particular la România, din acest motiv după succesul din 2014, sunt foarte fericiți să poată reveni pe scenele din Romania, pentru a susține un concert în care doresc să ofere fanilor lor și publicului român bucuria și fericirea de a fi din nou împreună.

Lista de melodii a concertului va fi o reinterpretare a celor mai mari succese și prezentarea noului album (după douăzeci și cinci de ani), lansat cu ocazia Festival Sanremo 2020, care nu a fost prezentat în concerte, așa  cum era planificat, pentru cunoscutele cauze ale Pandemiei.

Va asteptam!

SALA PALATULUI 11 NOIEMBRIE 2021 – ORA 19:30 Bucuresti -Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro – salapalatului.ro – iabilet.ro și in reteaua iabilet.ro/retea și Casa de Bilete de la “Sala Palatului”.

BT ARENA 13 NOIEMBRIE 2021 – ora 20:00 – Cluj-Napoca Biletele puse în vânzare pe circuitele online: myticket.ro – entertix.ro (organizator MiraDue) info: 0757643978 

INFORMAȚII GENERALE:

ACCESUL PUBLICULUI VA FI DESCHIS LA ORA 18:45;

NU ESTE PERMISĂ EFECTUAREA DE ÎNREGISTRĂRI VIDEO ȘI FOTOGRAFII DIN ECHIPAMENTE ELECTRONICE (DE EXEMPLU, TELEFOANE MOBILE/CAMERE VIDEO/TABLETE/LAPTOPURI/ETC.);

INTRAREA UMBRELELOR ȘI A ALTOR OBIECTE CU CARACTER OFENSIV PENTRU OAMENI/LUCRURI NU ESTE PERMISĂ;

NU ESTE PERMISĂ ADUCEREA BUTELIILOR DE STICLĂ;

NU SUNT PERMISE CONSERVE DE BĂUTURI ÎNCHISE DE ORICE FEL;

STICLELE DE PLASTIC TREBUIE DESCHISE (FĂRĂ CAPAC);

PENTRU TOATE CELELALTE RESTRICȚII DE ACCES CARE NU SUNT SPECIFICATE ÎN INFORMAȚII, SPECTATORII TREBUIE SĂ RESPECTE REGLEMENTĂRILE ÎN VIGOARE CARE SUNT REGLEMENTATE DE LEGEA PRIVIND EMISIUNILE PUBLICE ȘI TREBUIE SĂ LE RESPECTE PE TOATĂ DURATA ȘEDERII ÎN SALĂ ÎNAINTE, ÎN TIMPUL ȘI DUPĂ SPECTACOL. 

Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert:

MatrimonialeMira https://www.youtube.com/user/MatrimonialeMira/videos

Piata de la A la Z  https://www.piata-az.ro/

Radio Magic FM

Realitatea TV

Fiecare categorie este impartita in grupuri de 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si 4 locuri. Este necesar sa selectati toate biletele din grupurile respective. De exemplu nu se pot cumpara doar 2 bilete din grupul de 3 locuri sau 4 locuri.