Strategia Ssangyong 2023 de lansare a noilor modele.

Generated by pixel @ 2021-09-01T10:56:01.814369

SsangYong are o recunoaștere scăzută a mărcii, reputația de a produce vehicule urâte iar pauza sa de doi ani de pe piața nu este un aspect bun.

Dar într-o manieră neobișnuit de transparentă, producătorul auto coreean și-a prezentat planul de produse pentru următorii cinci ani, în încercarea de a convinge cumpărătorii că SsangYong Motor că este aici pentru o lugă perioadă de timp. Pe lângă relansarea în mai târziu, în noiembrie, cu patru modele – noul Musso , noul SUV Rexton mare, SUV-ul Tivoli mic și Tivoli XLV de dimensiuni medii – SsangYong a promis să lanseze cel puțin un nou model în fiecare an până în 2022.

În calitate de al treilea producător de automobile din Coreea după Hyundai și Kia, SsangYong – care este deținut de Mahindra din India – va livra și versiuni facelift ale SUV-urilor Musso și Rexton până în 2022.

De asemenea, precizat că compania lucrează la un EV sau pick-up pentru 2023. Rămâneți la curent pentru mai multe știri despre asta! Compania speră să câștige cumpărătorii cu produse bine echipate și accesibile și încearcă să obțină o garanție puternică, sperând să se potrivească cu acoperirea de șapte ani a Kia.