Lansare oficială XEV YOYO

XEV a început cu viziunea de a face mobilitatea urbană mai ieftină, mai durabilă și, în cele din urmă, mai distractivă și personală. Am vrut să creez un vehicul care să pună clientul în centrul atenției, cu obiectivul de a crea experiența maximă pentru utilizator.

XEV a fost fondată la Torino, 2017 și, ca multe companii inovatoare, am început cu o echipa mica. Cu o echipă formată din doar 5 persoane pasionate și cu mintea similară, am început să ne aducem viziunea la viață. De atunci, XEV a devenit o companie internațională cu mai multe locații în întreaga lume și oameni talentați care ni s-au alăturat dintr-o varietate de țări. Am atins câteva etape semnificative și în acel timp, de la finalizarea a două prototipuri în funcțiune în 2018 până la deschiderea centrului nostru tehnic de cercetare și dezvoltare în Shanghai 2019 și construirea primei noastre linii de producție în 2020.

În urmărirea visului nostru au fost multe nopți nedormite, nenumărate obstacole și provocări, momente de lacrimi și bucurie și povești pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi în viitor. Dar niciodată nu a existat un moment în care ne-am gândit să renunțăm la visul nostru.

În ciuda provocărilor și datorită devotamentului echipei noastre, astăzi sunt mândru să anunț lansarea XEV Yoyo, prima noastră mașină de oraș complet electrică. Yoyo reprezintă realizarea viziunii noastre și vă oferă cea mai bună soluție pentru mobilitatea urbană durabilă, împreună cu experiența supremă a utilizatorului.

Când am proiectat Yoyo, ne-am concentrat pe 3 obiective cheie pe care am simțit că trebuie să le abordăm și care au fost parte integrantă a misiunii companiei noastre. Mediu, confort și individualitate.

Impactul asupra mediului este ceva care ne preocupă pe mulți dintre noi și acum, că peste jumătate din populația globală trăiește în zone urbane, zgomotul, poluarea și supraaglomerarea sunt probleme foarte reale care ne pot afecta grav viața de zi cu zi. Pentru a combate acest lucru, am făcut Yoyo complet electric, am analizat și tendințele de utilizare a vehiculelor pe tot globul și am decis că un vehicul mic, cu 2 locuri, este soluția potrivită. Datorită acestei dimensiuni compacte și ușoare, am reușit să maximizăm eficiența bateriilor noastre avansate Litiu-Fier și să oferim Yoyo-ului o autonomie de 150 km la o singură încărcare, cu o viteză maximă de 80 km/h.

Când se uită la utilitatea și confortul mașinilor electrice, una dintre principalele preocupări pe care oamenii le au este cum și unde să le încarce și cât timp vor avea nevoie pentru a face acest lucru. Pentru mulți, este o barieră uriașă în calea deținerii de mașini electrice. Cu Yoyo, puteți uita aceste griji și puteți schimba bateriile cu un set complet încărcat în aproximativ 5 minute la una dintre stațiile noastre de schimbare a bateriilor. De asemenea, lucrăm din greu pentru a vă aduce serviciul nostru de livrare a bateriilor, care vă va permite să vi se aducă un nou set de baterii! Acest serviciu vă oferă libertate totală și înseamnă că veți fi mereu gata de plecare, o premieră în lumea mașinilor electrice.

 

Atingerea adevăratei individualități este ceva greu de realizat într-un produs produs în masă, cu atât mai puțin într-un vehicul. Variația simplă a culorilor și a materialelor nu va fi niciodată suficientă pentru Yoyo, așa că am căutat în afara bulei auto pentru a obține cea mai largă alegere posibilă, fără a genera complexitate și costuri suplimentare.

Imprimarea 3D a fost întotdeauna în centrul dezvoltării lui Yoyo și este cheia pentru a crea ceva cu adevărat individual și distractiv. Această tehnologie interesantă, care va fi disponibilă până la sfârșitul anului, ne permite un număr aproape infinit de opțiuni de personalizare și înseamnă că vă puteți personaliza Yoyo-ul așa cum doriți.

Deci iată-l, Yoyo. O mașină de oraș complet electrică care se încalcă de normă și ne provoacă preconcepțiile despre mobilitatea individuală. Este un vehicul care se potrivește perfect sarcinii și își îndeplinește obiectivul de a face călătoriile urbane mai accesibile și mai personale.

În cele din urmă, aș dori să mulțumesc tuturor partenerilor XEV care au crezut în noi și ne-au susținut pe parcurs. De asemenea, aș dori să mulțumesc clienților noștri care s-au interesat de XEV și au așteptat sosirea YOYO – cu mare plăcere vă pot invita acum să încercați un Yoyo la reprezentanța dvs. locală. De asemenea, aș dori să salut toate feedback-urile dumneavoastră, astfel încât să putem dezvolta și îmbunătăți continuu produsele și serviciile noastre.

XEV este născut pentru schimbare. Permiteți-ne să creăm cea mai bună experiență de utilizator pentru dvs.

CEO XEV

Lou Tik

Reendex

Must see news