Descoperiți noul MUSSO GRAND!

Musso este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport. Ca un adevărat pick-up, este stăpân pe orice situație.

 

În centrul designului frontal elegant și în același timp expresiv stă grila de radiator cu o bară cromată orizontală. Liniile dinamice care pornesc de la grilă și continuă pe capota motorului și pe părțile laterale subliniază, împreună cu fața musculoasă, designul atractiv al Musso. Spatele caracteristic de pick-up reia în liniile sale forma marcantă a părții frontale, realizând astfel o imagine de ansamblu armonioasă.

carousel

BINE CONECTAT SI CONFORTABIL

Călătoria în Musso nu este doar confortabilă, ci și distractivă. Coloana de direcție este reglabilă în înălțime și în adâncime, putând fi adaptat la înălțimea oricărui șofer. Butoanele integrate în volan oferă acces direct la sistemul de infotainment și de navigație, precum și la sistemul tempomat.
carousel

INTERIOR

În interiorul configurat ergonomic șoferul se simte imediat ca acasă. Toate elementele de comandă sunt la îndemână și datorită numeroaselor compartimente de depozitare și elemente de confort, timpul petrecut la bord este cât se poate de plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.
carousel

Siguranță

Noul Musso Grand a fost proiectat pentru a vă proteja familia și în cele mai neașteptate situații, fiind disponibil cu 6 airbaguri: airbag frontal pentru șofer și pasagerul din față (acesta poate fi dezactivat), airbaguri laterale față și airbaguri cortină. De asemenea, coloana de direcție telescopică, centurile de siguranță prevăzute cu sistem de pretensionare și limitator de efort, precum și tetierele active asigură protecția suplimentară a ocupanților scaunelor din față.

  • 6 airbaguri

  • 1 Airbag șofer
  • 2 Airbag pasager față
  • 3,4 Airbaguri laterale față
  • 5,6 Airbaguri cortină

legzsakok

Deși cu un preț foarte atractiv de numai 29.990 EUR (TVA inclus) intrarea acestui autoturism se face pe piața din romania mai greu dar cine a cumpărat de obiei un autoturism SSANGYONG sigur va rămâne fidel Brandului.