Noul Ssangyong Torres 2023 – SUV robust pentru piata din Europa .

SsangYong Torres disponibil pentru comandă în Coreea și din 2023 disponibil în Romania

După ce au fost afișate cu câteva săptămâni mai devreme, acum există mai multe actualizări pentru SsangYong Torres. Dezvăluit oficial, se află între Ssangyong Rexton și Korando. Construit în jurul mai multor elemente dreptunghiulare în față, există 6 bări verticale scurte de-a lungul liniei farurilor deasupra grilei frontale obișnuite.

Motor turbo pe benzină de 1,5 litri cu 4 cilindri În timp ce elementele interioare și exterioare ale SUV-ului de dimensiuni medii sunt dezvăluite, nu s-au spus multe despre trenurile motoare care îl conduc. Cu toate acestea, detaliile de certificare online indică un motor turbo pe benzină de 1,5 l cu 4 cilindri care returnează o putere maximă de 125 kW (170 CP) și un cuplu maxim de 280 Nm. Acesta este asociat cu AT cu 6 trepte și AWD opțional. Combo de motor este deja folosit în crossover-ul SsangYong Korando. În timp ce Torres este așteptat pe piețele de peste mări, pentru început, în Coreea va fi disponibil în 4 variante de culori interioare. Acestea includ negru, alb, maro și kaki. Opțiunile de culoare exterioară includ opțiuni de două tonuri. Opțiunile de roți includ aliaje de 17”, 18” ca standard și jante din aliaj de 20” ca opțiune.
Motorul turbo pe benzină de 1,5 litri cu 4 cilindri nu va fi disopnibil în Europa. În timp ce elementele interioare și exterioare ale SUV-ului de dimensiuni medii sunt dezvăluite, nu s-au spus multe despre trenurile motoare care îl conduc. Cu toate acestea, detaliile de certificare online indică un motor turbo pe benzină de 1,5 l cu 4 cilindri care returnează o putere maximă de 125 kW (170 CP) și un cuplu maxim de 280 Nm. Acesta este asociat cu AT cu 6 trepte și AWD opțional. Acest de motor este deja folosit în crossover-ul SsangYong Korando. În timp ce Torres este așteptat pe piețele de peste mări, pentru început, în Coreea va fi disponibil în 4 variante de culori interioare. Acestea includ negru, alb, maro și kaki. Opțiunile de culoare exterioară includ opțiuni de două tonuri. Opțiunile de roți includ aliaje de 17”, 18” ca standard și jante din aliaj de 20” ca opțiune.

Interior 

2023 SsangYong Torres SUV

La interior, panoul de instrumente digital este completat cu un sistem de infotainment de 12,3 inchi plasat în centru. Sub acesta se află un panou tactil mai mic, cu comenzi tactile pentru climă. Majoritatea comenzilor sunt integrate în volan.

Vom reveni cu detalii legate de preț dar după părerea mea va avea un preț de aproximativ 30,000 euro  iar după toate beneficiile și discounturile posibile ne putem aștepta la un preț foarte competitiv pe piața din Romania.