Chevrolet dezvăluie Blazer electric

Un automobil de 45.000 de dolari cu o autonomie de până la 500 de km pentru a face concurență popularului Mustang Mach-E de la Ford

Este unul dintre numeroasele modele electrice pe care General Motors l-a coborât în scenă în timp ce încearcă să detroneze Tesla și să vândă numai vehicule alimentate cu baterii până în 2035. Personal nu cred caă se poate compara cu Tesla dar orice încercare este binevenită.

Profită la maximum de fiecare moment.

Până atunci disponibil este modelul 2022.Performanța fără efort vine de la un motor turbo de 2,0 litri sau un V6 disponibil de 308 cai putere. Blazer 2022 este SUV-ul conceput pentru a vă ajuta să vă urmăriți pasiunea. Veți ieși în evidență pe fiecare stradă datorită poziției sale puternice și liniilor elegante ale caroseriei, indiferent dacă alegeți 2LT sau 3LT bine echipat, RS-ul sport sau Premierul sofisticat și reîmprospătat. În interior, un interior spațios, centrat pe șofer, răspunde oricărei nevoi.  Și liniștea sufletească este adăugată cu Chevy Safety Assist standard,1 un pachet cuprinzător de șase funcții de asistență pentru șofer. Pregătește-te să-ți trăiești cea mai bună viață în Blazer.