Din 2023 NETFLIX va fi susținut de anunțuri

Dacă in acest moment mă uit la TV ți vad publicitate de ce aș mai plăti un serviciu ca NETFLIX să văd tot publicitate - Intrebare a unui cititor

Care este planul Netflix susținut de anunțuri?

Un nivel de abonament mai ieftin: un nou plan care va difuza reclame și va costa mai puțin. Netflix a fost de mult disponibil pentru a fi transmis în flux fără reclame. În curând, va introduce un nou tip de abonament care va difuza reclame. Va sta alături de ofertele clasice fără reclame, dar va fi mai ieftin. S-a confirmat deja că Netflix va lansa acest nou nivel de abonament, dar încă nu știm când va fi disponibil sau cât va costa.

Ce fel de reclame va afișa Netflix?

Despre reclame: se știu foarte puține, dar platforma Microsoft va difuza toate reclamele. Tot ceea ce se știe până acum este modul în care va fi difuzată publicitatea, deoarece Microsoft și-a anunțat un partener pentru noul serviciu.

A semnat un acord cu Netflix pentru a fi partenerul tehnologic și de vânzări pentru noul nivel, ceea ce înseamnă că va furniza reclamele. Toate reclamele care vor fi văzute de telespectatori vor veni prin platforma Microsoft: „Marketorii care caută la Microsoft pentru nevoile lor de publicitate vor avea acces la audiența Netflix și la inventarul de televizoare premium conectate”, se arată într-un comunicat de presă.

Prin urmare, planurile cresc în mod clar, deși ar trebui să ne așteptăm ca noul nivel să fie lansat în curând.

Șeful Netflix, Greg Peters, a susținut recent că mai este mult de lucru înainte ca acesta să fie gata: „Sunt zile foarte devreme și avem multe de muncit”, a spus el. „Dar obiectivul nostru pe termen lung este clar: mai multe opțiuni pentru consumatori și o experiență de brand TV premium, mai bună decât liniară pentru agenții de publicitate. Suntem încântați să lucrăm cu Microsoft în timp ce aducem la viață acest nou serviciu.”