Cântăreață și actriță, Olivia Newton-John, a murit la vârsta de 73 de ani

(CNN) Olivia Newton-John, cântăreața australiană a cărei voce respirabilă și frumusețea sănătoasă au făcut-o una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor ’70 și a fermecat generații de telespectatori în filmul de succes „Grease”, a murit luni, potrivit unui comunicat. de la sotul ei. Ea avea 73 de ani.

“Doamna Olivia Newton-John s-a stins din viață în această dimineață la Ranch-ul ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Le rugăm tuturor să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a scris soțul ei, John Easterling, într-o declarație. pe contul verificat de Instagram al cântăreței. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul de sân”.

Cântăreața a dezvăluit în septembrie 2018 că se tratează  de cancer la baza coloanei vertebrale. Acesta a fost al treilea diagnostic al ei de cancer, după crizele cu cancer de sân la începutul anilor ’90 și în 2017.
Succesul ei în muzica
 În 1981, ea și-a dus noua personalitate mai sexy cu „Physical”, un număr de dans cu versuri atât de sugestive precum „Nu mai e nimic despre care să vorbim decât dacă este pe orizontală”. Interzisă de mai multe posturi de radio, a devenit cel mai mare hit al ei, petrecând 10 săptămâni în topul Billboard Hot 100.

\