Samsung lansează programul One UI 5 Open Beta pentru seria Galaxy S22

Participanții pot încerca noua interfață de utilizator și funcțiile personalizabile înainte de lansarea oficială SEOUL, Coreea – 07 august 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat astăzi programul One UI 5, care va fi disponibil inițial pe Galaxy Seria S22 (Galaxy S22, Galaxy S22 și Galaxy S22 Ultra) în Statele Unite, Germania și Coreea de Sud, cu lansări în alte regiuni planificate în următoarele luni.

One UI 5 aduce o serie de noi funcții de personalizare, securitate și accesibilitate, ca parte a angajamentului continuu al Samsung de a oferi cele mai recente experiențe mobile cât mai mulți utilizatori. „Știm că utilizatorii noștri tânjesc capacitatea de a-și crea propria experiență mobilă individuală și căutăm constant să îmbunătățim One UI pentru a oferi oamenilor un control mai mare și mai multe opțiuni”, spune Janghyun Yoon, vicepreședinte executiv și șef al echipei de platforme software pentru mobil. eXperience (MX) Business, Samsung Electronics. „Suntem încântați să oferim acces anticipat la toate noile funcții personalizabile care vin cu One UI 5 ca parte a unei beta deschise și așteptăm cu nerăbdare să încorporăm feedbackul utilizatorilor pentru a dezvolta o experiență mai bună și mai semnificativă pentru toată lumea.” Aspect și senzație personalizate Actualizarea One UI 5 introduce noi modalități pentru utilizatori de a-și personaliza experiența smartphone-ului, inclusiv un set extins de opțiuni de culoare pentru un aspect mai personalizat.

Utilizatorii beneficiază acum de până la 16 teme de culoare presetate pe baza imaginii de fundal și alte 12 opțiuni de culoare pentru ecranele lor de pornire, pictograme și panouri rapide pentru un aspect și un sentiment potrivit stilului lor. Utilizatorii își pot personaliza și mai mult ecranele de pornire prin stivuirea widget-urilor de aceeași dimensiune într-o singură locație1, economisind spațiu și creând un aspect mai curat și mai organizat. One UI 5 oferă, de asemenea, o modalitate mai simplă de a personaliza notificările între aplicații pentru a vă ajuta să vă concentrați pe ceea ce este important. Noile comenzi facilitează blocarea notificărilor de la anumite aplicații pentru utilizatori, astfel încât să vadă doar ceea ce este relevant pentru ei. Setări de limbă și sunet îmbunătățite One UI 5 simplifică procesul de modificare a setărilor de sunet și vibrații cu meniuri reorganizate care oferă acces ușor la toate volumele tonurilor de apel și intensitățile vibrațiilor. Pentru prima dată, utilizatorii Galaxy își pot adapta și limba preferată pentru diferitele lor aplicații2. Indiferent dacă sunt multilingvi sau doar învață o limbă nouă, utilizatorii pot selecta cu ușurință ce limbă va fi folosită pentru fiecare aplicație în Setări.

Mai multe funcții noi Actualizarea aduce și alte funcții noi care creează o experiență Galaxy și mai bună pentru toată lumea – de la capabilități îmbunătățite ale camerei și resurse de securitate până la mai multe instrumente de accesibilitate. Utilizatorii pot captura mai ușor fotografii și videoclipuri de înaltă calitate, cu o nouă pictogramă în modul Video Pro și Pro, care oferă sfaturi și trucuri utile despre cum să utilizați diferitele lentile, funcții și comenzi. În plus, o bară de zoom mai receptivă înseamnă prim-planuri mai rapide și facilitează concentrarea asupra subiectului folosind o singură mână. Cu One UI 5, un nou tablou de bord permite utilizatorilor să vadă starea de securitate a telefonului lor, arată dacă există probleme de securitate și recomandă modalități de a le remedia. Actualizarea aduce, de asemenea, mai multe opțiuni de accesibilitate pentru a facilita interacțiunea utilizatorilor cu dispozitivele lor. Funcția Lupă permite utilizatorilor să vizualizeze și să citească mai bine pe dispozitivele lor, în timp ce diferite tipuri de asistență vocală – cum ar fi descrierile audio ale videoclipurilor și vorbirea cu voce tare a tastei – îi ajută pe utilizatori să navigheze și să folosească dispozitivele mai ușor. Alte funcții noi interesante vor fi, de asemenea, introduse în programul Beta pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă.