Un nou fenomen a luat amploare la scala mondială.

Reducerea dimensiunilor într-o autocaravană sau RV este destul de dificilă, dar se dovedește o provocare suplimentară atunci când trebuie să aduci o jumătate de duzină de copii. Familia Evelyn a găsit o soluție, transformând un autobuz cu etaj în autocaravana cu două etaje, care are două băi și o terasă pe acoperiș. Intrarea RV este un birou decapotabil care se află lângă scaunul șoferului. În spatele acesteia se află bucătăria, cu un frigider mare și un congelator care separă intrarea de restul autobuzului. Bucătăria, care are o pereche de blaturi, are o chiuvetă de 30 inch, o plită cu inducție cu două arzătoare și un cuptor. Două bănci și o masă lungă formează zona de luat masa, iar întregul spațiu este căptușit cu ferestre, lăsând să intre o cantitate masivă de lumină naturală. Prima baie este situată în spatele autobuzului.

RV are două băi în total, cu a doua la etaj și un duș separat. Era crucial să avem acces la acele facilități cu opt persoane – șase dintre ei copii – care locuiesc în autobuz. Dușul este situat între primul și al doilea etaj pe scări, oferind un spațiu înalt pentru capul de duș. La etaj sunt dormitoarele, cu paturile pentru copii și cealaltă baie în spate. Autobuzul are, de asemenea, un combo de spălat și uscător, un must-have atunci când aveți șase copii în preajmă. În partea din față a autobuzului se află zona de locuit principală a familiei și zona de joacă pentru copii, care se transformă și în patul părinților, care este pe podea și ascuns sub panouri de lemn. Spațiul de locuit principal are, de asemenea, scara către terasa de pe acoperiș și panourile solare.

Să-ți dezrădăcini viața și să trăiești pe drum este o decizie masivă pentru oricine, dar să o faci cu doi adulți și șase copii complică și mai mult. Familia spune că își vor evalua în mod constant aranjamentul de locuit pentru a se asigura că toată lumea este fericită, deoarece sunt noi în stilul de viață.

Soursa: TinyHomeTours / YouTube

654.RO

De interes