Proprietarii de Pixel 6 care fac upgrade la Android 13 nu se pot întoarce niciodată

Android 13 se lansează încet pe telefoanele Pixel, dar iată ceva de luat în considerare atunci când mesajul de actualizare apare în sfârșit pe dispozitivul tău: nu te poți întoarce niciodată.

Compania a anunțat că actualizările ar trebui să apară la Pixeli acceptați începând de astăzi, cu dispozitive de la Samsung, Asus, HMD Global, iQOO, Motorola, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Sony, Tecno, vivo, Xiaomi și multe altele. aderarea noul sistem  „mai târziu în acest an”.

Deci ce este nou? În ceea ce privește aspectul, obțineți o evoluție a temei Material You, cu motorul de tematică care acceptă acum pictograme ale aplicațiilor terțe, în timp ce playerul media actualizat își schimbă automat aspectul în funcție de muzica sau podcastul pe care îl ascultați.Cu Android 13 ieșit din mâinile Google și la dezvoltatorii care modifică sistemul de operare pentru propriile lor scopuri, va fi un drum dificil de urmat. Există o serie de funcții noi pe care le aduce versiunea bump care trebuie testate, dar înainte de a putea face asta, vor trebui să se asigure de un lucru crucial și acesta este să instaleze Android 13 pe ambele partiții de sistem ale dispozitivului lor Pixel. Un dezvoltator a aflat ce se întâmplă atunci când lucrurile merg prost fără a doua partiție actualizată.

654.RO

De interes