Intel introduce noul procesor Intel pentru viitoarele PC-uri din segmentul esențial

Intel Processor will serve as the brand name for multiple processor families. (Credit: Intel Corporation)

Noutăți: Astăzi, Intel introduce un nou procesor pentru spațiul esențial pentru produse: Procesor Intel®. Noua ofertă va înlocui brandingul Intel Pentium® și Intel Celeron® din pachetul de produse notebook 2023.

„Fie pentru muncă, fie pentru joacă, importanța PC-ului a devenit mai evidentă pe măsură ce ritmul torid al dezvoltării tehnologice continuă să modeleze lumea. Intel se angajează să stimuleze inovația în beneficiul utilizatorilor, iar familiile noastre de procesoare entry-level au fost esențiale pentru ridicarea standardului PC-urilor în toate punctele de preț. Noua marcă Intel Processor va simplifica ofertele noastre, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe alegerea procesorului potrivit pentru nevoile lor.” -Josh Newman, vicepreședinte Intel și director general interimar al platformelor de clienți mobile.

 

De ce contează: cu această nouă arhitectură de marcă simplificată, Intel va continua să își concentreze accentul asupra mărcilor sale emblematice:  Intel® Core™, Intel® Evo™ și Intel vPro®. În plus, această actualizare eficientizează ofertele de mărci pe segmentele de computere pentru permite și îmbunătăți comunicarea cu clienții Intel cu privire la propunerea de valoare a fiecărui produs, simplificând în același timp experiența de cumpărare pentru clienți.

Despre procesorul Intel:

Procesorul Intel va servi ca nume de marcă pentru mai multe familii de procesoare, contribuind la simplificarea experienței de cumpărare de produse pentru consumatori. Intel va continua să ofere aceleași produse și beneficii în segmente.  Marca lasă neschimbate ofertele actuale de produse ale Intel și foaia de parcurs pentru produsele Intel.

654.RO

De interes