Gadgeturi

Clicks aduce o tastatură reală pentru iPhone

5 minutes read
1049 Views<

Noul accesoriu pentru tastatură pentru iPhone îmbunătățește crearea de conținut și maximizează spațiul pe ecran. Disponibil pentru comandă astăzi pentru 139 USD.

LONDRA – 4 ianuarie 2024 – Clicks Technology dezvăluie astăzi tastatura Clicks Creator, un prim accesoriu de acest fel care extinde capacitățile iPhone-ului. Clicks eliberează spațiul imobiliar al ecranului consumat anterior de o tastatură virtuală, oferind utilizatorilor iPhone mai mult spațiu pentru aplicații și conținut. Dispunând de o tastatură completă cu butoane reale, Clicks oferă utilizatorilor o experiență de tastare tactilă care permite noi posibilități de a crea din mers cu viteză și precizie. Clicks oferă, de asemenea, utilizatorilor de iPhone mai mult control asupra telefonului lor, cu comenzi rapide de la tastatură și noi taste dedicate care deblochează întreaga putere a iOS.

Clicuri pentru iPhone pot fi comandate începând de astăzi, cu disponibilitate începând cu 1 februarie. 

Un instrument pentru creatori, construit de creatori

„Folosim tastaturi pe desktop-urile, laptopurile și tabletele noastre în fiecare zi – așa că este destul de ciudat că am abandonat butoanele fizice de pe smartphone”, a spus Michael Fisher, co-fondator al Clicks Technology și un evaluator de tehnologie YouTube cu 1,2 milioane de abonați. „Clicks aduce tactilitatea și precizia unei tastaturi fizice pe iPhone, astfel încât oamenii nu trebuie să aștepte până când se întorc la birourile lor pentru a crea sau comunica cu feedback-ul satisfăcător pe care numai butoanele reale le pot oferi.”

Clicks este primul produs de la Clicks Technology, o companie nouă fondată de creatorii de conținut și experții de tastatură mobilă Michael Fisher (cunoscut sub numele de MrMobile) și Kevin Michaluk (cunoscut sub numele de CrackBerry Kevin), împreună cu o echipă cu experiență mobilă de la companii precum Apple, BlackBerry și Google.

Deblocarea noi posibilități pentru iPhone

„Clicurile vor atrage la fel de mult utilizatorii iPhone de lungă durată, precum și utilizatorii de telefoane cu tastatură din trecut”, a declarat Kevin Michaluk, co-fondator la Clicks Technology. „Am adunat o echipă de vis de veterani din industria tehnologiei pentru a reuni cele mai bune tastaturi fizice cu Ceea ce este mai bun din iPhone. Ne-am ocupat de fiecare decizie, de la exact felul în care ar trebui să se simtă butoanele până la aspectul tastaturii, asigurându-ne că va fi intuitivă pentru utilizatorii de iPhone.”

Combinarea tastaturii Clicks Creator cu iPhone aduce beneficiile atingerii și tastării împreună într-o experiență perfectă.

Conținut primele experiențe. Tastaturile virtuale de astăzi ocupă aproape jumătate din ecran și ascund conținutul. Prin mutarea tastaturii de pe afișaj în timpul tastării, Clicks aproape dublează ecranul disponibil pentru utilizatorii de iPhone pentru a se scufunda în aplicații și conținut. 

Tastare de precizie pentru crearea din mers. Mulți utilizatori de iPhone așteaptă să se întoarcă la birourile lor pentru a aborda sarcini pe o tastatură completă. Cu taste reale, tastarea se simte naturală, permițând crearea de pe dispozitive mobile, cum ar fi scrierea de note lungi, editarea documentelor sau acțiunea asupra ideilor.

Abordarea sarcinilor cu comenzi rapide de la tastatură. Utilizatorii iPhone au acces pentru prima dată la comenzi rapide puternice de la tastatură iOS. Câteva exemple includ: 

  • Apăsați CMD + H pentru a naviga rapid la ecranul de pornire 
  • Utilizați CMD + Spațiu pentru a lansa Căutare
  • Derulați prin paginile web cu bara de spațiu 
  • Clicks acceptă comenzile rapide de la tastatură în multe aplicații iOS și terțe părți

Iluminare de fundal pentru tastare noaptea. Iluminarea de fundal a tastaturii facilitează tastarea confortabilă și cu încredere în condiții de lumină scăzută.

Continuă și iese ușor. Designul dintr-o singură piesă este primul de acest fel pentru o tastatură iPhone, se potrivește perfect și oferă o extensie perfectă a iPhone-ului.

Nimic de taxat. Clicks se conectează direct la iPhone prin Lightning (iPhone 14 Pro) sau USB-C (iPhone 15, iPhone 15 Pro Max) și permite utilizatorilor să-și încarce telefonul în mod normal. Cu această conexiune directă la iPhone, tastatura nu are baterie de încărcat sau conexiune Bluetooth.

 

Preț și disponibilitate

Clicks pentru iPhone este disponibil pentru a comanda începând de astăzi pentru 139 USD (USD) pe Clicks.tech și va începe să fie livrat la 1 februarie. Aplicația Clicks pentru iPhone, care vine în Apple App Store, va continua să aducă noi funcționalități pe tastatură de-a lungul timpului.

„Suntem încântați să le aducem Clicks celor care au o dragoste latentă pentru telefoanele cu tastatură, precum și unei noi generații de utilizatori de iPhone”, a declarat Adrian Li Mow Ching, CEO al Clicks Technology. „La fondarea Clicks Technology, am” Am stabilit capabilitățile de a livra o foaie de parcurs ambițioasă de produse mobile pentru oamenii care creează din mers.”

Ediția exclusivă Clicks Founders pentru iPhone este disponibilă în două culori: BumbleBee și London Sky. În plus, proprietarii Founders Edition vor avea acces la asistență VIP și acces anticipat la culorile viitoare.

Experimentați clicuri la CES 2024

Experience Clicks practic la CES 2024 din Las Vegas, 9-12 ianuarie 2024, începând cu evenimentul de presă ShowStoppers din seara zilei de 9 ianuarie. Pentru mai multe informații despre companie și pentru a programa un briefing și o demonstrație cu reprezentanții companiei în timpul CES, vă rugăm să ne contactați la press@clicks.tech.

CONTACT MEDIA

Jason Gerdon – press@clicks.tech

CONTACT PARTENERUL DISTRIBUITOR

Johnathan Young – jy@clicks.tech

error: Content is protected !!