Apple introduce captura video spațială pe iPhone 15 Pro

184 Views

Videoclipurile spațiale prind viață în Apple Vision Pro.

Utilizatorii vor putea retrăi momentele prețioase ale vieții cu o profunzime remarcabilă pe Apple Vision Pro începând cu începutul anului viitor. Cu iOS 17.2, utilizatorii iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max pot acum să înregistreze videoclipuri spațiale – o nouă capacitate revoluționară care îi ajută pe utilizatori să surprindă momentele prețioase ale vieții – și să retrăiască acele amintiri pe Apple Vision Pro, începând cu începutul anului viitor. „iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max dispun de cele mai puternice sisteme de cameră pe care le-am dezvoltat vreodată, inclusiv cea mai bună calitate video din orice smartphone”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședinte senior al Apple Worldwide Marketing. „Și acum, stabilim o nouă bară pentru ceea ce este posibil, permițând utilizatorilor să înregistreze momente speciale așa cum s-au întâmplat.

Videoclipurile spațiale sunt magice și abia așteptăm ca utilizatorii să le experimenteze pe Apple Vision Pro la începutul anului viitor.” Activați captura video spațială pe iPhone Odată ce captura video spațială este activată în Setări, utilizatorii pot folosi sistemele avansate de cameră de pe iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max pentru a surprinde momentele lor preferate în trei dimensiuni. Videoclipurile spațiale sunt capturate în 1080p la 30 de cadre pe secundă în intervalul dinamic standard. Cu tehnici avansate de înregistrare video computațională și compresie HEVC, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max oferă amintiri spațiale uimitoare într-o dimensiune compactă a fișierului.

A close-up of the camera system on iPhone 15 Pro.

Videoclipurile spațiale sunt capturate folosind camerele principale și Ultra Wide de pe iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max în orientare peisaj.

Capturarea de videoclipuri spațiale grozave

Capturarea videoclipurilor spațiale pe iPhone este la fel de ușoară ca și capturarea videoclipurilor obișnuite pe iPhone: cu aplicația Cameră deschisă în modul Video, rotiți iPhone-ul în orientare peisaj, atingeți pictograma video spațială, apoi atingeți Înregistrare. iPhone începe să înregistreze videoclipuri atât de la camerele avansate, cât și de la camera Ultra Wide, și scalează câmpul vizual de la camera Ultra Wide pentru a se potrivi cu cel al camerei principale, care este apoi salvată într-un singur fișier video.
O persoană care captează un videoclip spațial folosind iPhone 15 Pro pe o plajă.
Pentru cele mai bune rezultate, utilizatorii sunt încurajați să mențină iPhone-ul stabil și să caute condiții de iluminare echilibrată în timp ce înregistrează videoclipuri spațiale.

Vizualizarea videoclipurilor spațiale

Pe iPhone și alte dispozitive, videoclipurile spațiale apar ca videoclipuri 2D obișnuite și pot fi vizionate sau partajate la fel ca orice alt videoclip folosind aplicații precum Messages. Utilizatorii pot găsi toate videoclipurile spațiale pe care le captează într-un nou album Spațial în aplicația Fotografii, iar toate videoclipurile lor spațiale se vor sincroniza pe dispozitivele lor cu iCloud.
Videoclipurile spațiale prind viață pe Apple Vision Pro. Cu iCloud, utilizatorii vor putea să-și acceseze întreaga bibliotecă în aplicația Fotografii și să își vadă videoclipurile la scară reală, cu culori strălucitoare și detalii spectaculoase. Pe Apple Vision Pro, videoclipurile spațiale pot fi redate într-o fereastră sau extinse într-o vizualizare captivantă care transportă utilizatorii înapoi la fiecare moment în timp, cum ar fi o sărbătoare cu prietenii sau o adunare specială de familie.
Captura video spațială pe iPhone vine înainte de debutul Apple Vision Pro, astfel încât utilizatorii de iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max pot începe să surprindă momente cu familia și prietenii pentru a le bucura pe Apple Vision Pro încă din prima zi.
Pe Apple Vision Pro, utilizatorii vor putea, de asemenea, să captureze videoclipuri spațiale.
error: Content is protected !!