Călătoriile au devenit mult mai inteligente, datorită Samsung Galaxy S24

120 Views

Călătoriile sunt adesea pline de provocări și complexități neașteptate, dar pur și simplu a devenit mai ușor. Seria Samsung Galaxy S24, alimentată de Galaxy AI, este un ghid personal de călătorie în buzunar, făcând experiența mai lină și mai accesibilă ca niciodată.

Te gândești la un weekend la Paris? Datorită Jocurilor Olimpice de vară din 2024, acestea vor fi și mai populare în acest an, făcându-l o destinație mai provocatoare. Iată toate modalitățile prin care Galaxy AI poate ușura călătoria la pas, de la planificare și comunicare mai bună până la descoperirea culturilor și crearea de amintiri grozave.

TREI LUNI: construiești un itinerar (inteligent) de trei zile.

Inteligența artificială poate ajuta la eliminarea indeciziei de călătorie și poate răspunde la întrebarea: Unde ar trebui să merg?

Pe măsură ce parcurgeți rețelele sociale, de exemplu, o fotografie care evidențiază o expoziție la Musée d’Orsay din Paris vă atrage atenția. În loc să comutați aplicațiile pentru a afla mai multe, utilizați funcția Circle to Search with Google a Galaxy S24 (disponibilă pe 31 ianuarie), care vă permite să acționați după inspirație în momentul în care o lovește.

Apăsați și mențineți apăsat butonul Acasă pentru a activa funcția. Noua experiență, care aduce cele mai recente capacități AI ale Google utilizatorilor Galaxy, vă permite să căutați ceea ce este afișat pe ecran, inclusiv imagini, videoclipuri sau text. 1 Cu degetul sau Samsung S Pen, poți pur și simplu să desenezi un cerc în jurul a ceea ce ești curios – în acest caz, o postare pe rețelele sociale – iar Circle to Search atrage rapid informații relevante, cum ar fi detalii despre expoziție.

Pentru anumite căutări, această caracteristică vă permite, de asemenea, să obțineți imagini de ansamblu bazate pe inteligență artificială, astfel încât să puteți înțelege mai ușor concepte, idei sau subiecte din informații utile colectate de pe web. În acest fel, cu mult înaintea călătoriilor tale, AI adaugă o nouă dimensiune a pregătirii, ajutându-te să-ți urmezi curiozitatea cu încredere.

▲ Pe Galaxy S24, Circle to Search with Google vă permite să vă urmăriți inspirațiile direct și intuitiv.

ZIUA 1: Faci conexiuni peste barierele lingvistice, datorită traducătorului tău personal de buzunar.

Instalându-te în căminul tău, ești dornic să cunoști oameni și să primești toate sfaturile fierbinți despre unde să mănânci și ce să vezi. Dar, deși călătoria este o experiență interesantă, poate fi copleșitoare dacă nu vorbiți limba. În zona de lounge a hostelului, utilizați funcția de interpretare a Galaxy S24 pentru a evita diferențele de limbă și pentru a conversa cu colegii dvs. de călătorie în timp real și în persoană, solicitându-le recomandări de vizitare a site-urilor cu un rol local. Pe o parte a ecranului se află textul audio tradus al persoanei cu care vorbești, iar pe cealaltă parte este tradusă partea ta din conversație pentru ea.

După ce ai făcut planuri să te întâlnești cu noii tăi însoțitori mai târziu la cina pe malul Seinei, folosești funcția de traducere a mesajelor de la Chat Assist pentru a rămâne în contact pe tot parcursul zilei și pentru a-ți programa perfect întâlnirea. Combinând Message Translate cu instrumentul Stil de scriere al Chat Assist , vă puteți ajusta automat mesajele pentru a vă asigura că utilizați un ton prietenos în loc de unul formal neintenționat.

Datorită inteligenței artificiale mobile, puteți face din călătorie o experiență mai socială, creând conexiuni semnificative peste barierele lingvistice în acest moment – ​​voilà!

▲ Spune au revoir barierelor lingvistice. Traducerea live a interpretului facilitează conversația cu cineva într-o altă limbă.

ZIUA A DOUA: Explorați mâncarea și cultura locală, cu ajutorul propriului agent de turism digital.

Chiar și cele mai bine planificate vacanțe întâmpină sughițuri, dar cu inteligența artificială mobilă, ești pregătit.

Dacă îți dai seama că ai rezervat biletele pentru expoziție la Musée d’Orsay pentru ziua greșită, de exemplu, poți suna la casa de bilete cu liniștea de a ști că nu trebuie să vorbești franceză.

Acceptat în 13 limbi la lansare, Live Translate elimină stresul de rezolvare a problemelor într-o altă limbă. Galaxy S24 este primul telefon care oferă traducere în timp real a apelurilor bidirecționale în cadrul aplicației sale native de apeluri. Când telefonați la muzeu, aplicația de apel vă oferă o opțiune de a lansa Live Translate, care oferă atât traduceri text, cât și audio instantaneu.

Funcția funcționează și pentru persoana de la celălalt capăt al firului, indiferent dacă folosește un dispozitiv Galaxy, permițându-vă să vă rerezervați biletul la fel de ușor ca acasă și să plecați într-o zi plină de artă și cultură. .

 ZIUA A TREI: Pe măsură ce călătoria dvs. se apropie de sfârșit, telefonul dvs. alimentat de inteligență artificială vă ajută să vă reglați fin fotografiile de vacanță.

În curând, vei avea un ultim pain au chocolat într-o boulangerie de pe Aeroportul Charles de Gaulle, reflectând asupra weekendului tău prea scurt în Orașul Luminilor.

Vrei să trimiți prietenilor tăi de la pensiune o fotografie de grup cu toți în fața Turnului Eiffel, dar trecătorul bine intenționat care a luat-o a greșit puțin compoziția. Turnul Eiffel se înclină într-un unghi, iar grupul tău se află la dreapta și nu în centru. Cu Generative Edit, puteți depăși granițele fotografiei și puteți corecta aceste probleme în câteva atingeri.

Când rotiți imaginea pentru a îndrepta cea mai emblematică structură a Franței, Generative Edit completează spațiile libere nou create în colțuri folosind tehnologia inteligentă de pictură pentru a extinde ceea ce există deja, fără a fi necesară decuparea. Cât despre tine și prietenii tăi, pur și simplu selectați-i cu degetul, mutați-i în centru și lăsați capabilitățile de pictură ale Generative Edit să umple spațiul liber.

Cu Galaxy S24 alături de tine, inteligența artificială mobilă se va schimba mai mult decât logistica călătoriilor. De asemenea, va schimba călătorul în moduri profunde, încurajând un sentiment de descoperire, încurajând interacțiunea mai semnificativă cu localnicii și făcând lumea să se simtă mai măreață, dar în același timp, mai accesibilă ca niciodată.

1 Din motive de securitate, Circle to Search poate avea o funcționalitate limitată în aplicațiile protejate prin DRM, cum ar fi aplicațiile financiare și bancare.
2 limbi includ: chineză (simplificată), engleză, franceză, germană, hindi, italiană, japoneză, coreeană, poloneză, portugheză, spaniolă, thailandeză și vietnameză.

error: Content is protected !!