[CES 2024] Creșterea stilurilor de viață: Samsung prezintă aparate electrocasnice bazate pe inteligență artificială în zona de experiență acasă

68 Views

O atracție principală a zonei a fost  2024 BESPOKE 4-Door Flex™ Refrigerator with AI Family Hub™+1 — care a impresionat vizitatorii cu capabilitățile sale unice, cum ar fi caracteristica AI Vision Inside. Participanții au putut să privească înăuntru și să învețe despre camerele interne ale produsului – care înregistrează momentul în care sunt depozitate ingredientele și data de expirare a acestora. Dacă un produs se apropie de sfârșitul termenului de valabilitate, AI Vision Inside trimite notificări utilizatorilor și oferă sugestii de rețete prin Samsung Food.

Multitasking fără efort în jurul casei cu aparate conectate

Participanții au văzut demonstrații ale interconectivității aparatelor și dispozitivelor, ajutând la eliminarea stresului din multitasking și ușurând viața. De exemplu, dacă telefonul sună în timp ce utilizatorii gătesc, aceștia pot răspunde la apel de pe ecranul plitei cu inducție Anywhere fără a fi nevoie să-și apuce smartphone-ul.

 

În plus, dacă ușa sună în timp ce un utilizator spală rufe, o notificare este trimisă către panoul combinatului de spălat și uscător BESPOKE AI™ – asigurându-se că nu lipsește niciun vizitator la casa lor.
Capabilitățile de curățare bazate pe inteligență artificială ale BESPOKE
Înțelegând că utilizatorii doresc aparate care curăță atât eficient, cât și rapid, Samsung și-a prezentat gama de aspiratoare BESPOKE. Vizitatorii au testat BESPOKE Jet™ AI pe diferite tipuri de suprafețe, cum ar fi covoare și podele dure, pentru a experimenta capabilitățile sale inteligente de detectare a podelei. Participanții au aflat despre BESPOKE Jet Bot AI Combo™ — care oferă funcționalitate de curățare cu abur și Recunoaștere a obiectelor AI îmbunătățită pentru a oferi o experiență de curățare mai inteligentă, mai fără mâini.
Eliminarea bătăilor de cap din sarcinile casnice
Alăturându-se liniei de aparate inteligente Samsung, combinația de spălat și uscător BESPOKE AI™ a oferit vizitatorilor o privire asupra experienței de spălătorie All-in-One. Participanților li s-au prezentat o serie de caracteristici utile ale aparatului care ușurează spațiul, inclusiv AI OptiWash™ și AI Optimal Dry, care folosesc senzori pentru a spăla eficient hainele.
Samsung a introdus noua plită de gătit cu inducție Anyplace, care utilizează un mecanism de încălzire cu bobine, primul din industrie, pentru a găti uniform alimentele, indiferent unde se află oala sau tigaia pe plită. Tehnologia AI Cook Manager detectează lichidul care fierbe și ajustează automat setările pentru a preveni scurgerile și mizerie. În plus, Samsung a prezentat modul în care aparate precum plita de gătit cu inducție Anyplace, gama Slide-in și BESPOKE Oven2 pot găti mâncăruri în mod corespunzător și în siguranță cu o intervenție limitată – oferind utilizatorilor liniște sufletească atunci când părăsesc pentru scurt timp camera în timp ce gătesc. Odată ce gătirea este completă, aparatul trimite automat o notificare către televizor sau mașină de spălat.
error: Content is protected !!