Cum să partajați rapid imagini, fișiere, videoclipuri și multe altele între dispozitivele Android utilizând Quick Share.

2 minutes read
722 Views

În momentele în care doriți să partajați rapid o fotografie, un link de site sau alt tip de conținut unui prieten sau membru al familiei, există o modalitate ușoară de a face acest lucru. Se numește Partajare rapidă și vă permite să partajați conținut cu dispozitivele din apropiere în doar câteva atingeri. Quick Share se lansează acum pentru dispozitivele compatibile din ecosistemul Android, ChromeOS și Windows, astfel încât să puteți partaja conținut între telefoane, tablete, desktop-uri și multe altele.

Din Setări de partajare rapidă sau Setări rapide, puteți alege cine doriți să vă poată descoperi dispozitivul și să vă trimită fișiere — indiferent dacă este vorba de toată lumea, de persoanele de contact sau de propriile dispozitive. De acolo, este ușor vânat.

Cum să partajați rapid imagini, fișiere, videoclipuri și multe altele între dispozitivele Android utilizând Quick Share.

  1. Găsiți orice conținut pe care doriți să îl trimiteți – fie că este un link către o listă de hotel, o fotografie recentă de grup sau o captură de ecran a rețetei pe care doriți să o faceți – și atingeți opțiunea „Partajare” din orice aplicație pe care o utilizați.
  2. Apoi atingeți noua pictogramă „Partajare rapidă” pentru a vedea o listă de dispozitive Android din apropiere care pot fi descoperite prin Partajare rapidă. Aceasta include, de asemenea, oricare dintre propriile dispozitive care au Partajare rapidă activată și care utilizează același cont Google, facilitând trimiterea fotografiilor, link-urilor și altele între propriile dispozitive.
  3. Atingeți numele dispozitivului la care doriți să trimiteți conținutul. Bonus: funcționează chiar dacă ești offline.
  4. Apoi, vor apărea solicitări de pe ecran pe dispozitivul de recepție, permițându-le să accepte sau să refuze conținutul. Dacă îl trimiteți pe propriul dispozitiv, conținutul se va transfera automat pe orice dispozitiv pe care l-ați ales.

Iată o privire asupra modului exact de utilizare a acestui Quick Share.

 
error: Content is protected !!