Ecranele Lifestyle de la LG – experiență de vizionare învăluită în design

4 minutes read
106 Views

Astăzi, tot mai mulți consumatori sunt în căutare de produse potrivite stilului lor de viață și care se pliază nevoilor și preferințelor individuale. În ceea ce privește televizoarele, aceasta înseamnă capacitatea de a oferi utilizatorilor experiențe personalizate, cu acces la o gamă largă de servicii de divertisment și conținut care să completeze fiecare stil de viață. De asemenea, înseamnă oferirea de design și caracteristici diferențiate care sporesc confortul și evidențiază estetica spațiului.

Dezvoltate pe baza a zece ani de inovație OLED, ecranele Lifestyle de la LG demonstrează angajamentul ferm de a înțelege și satisface nevoile consumatorilor, oferind valoare și noi experiențe de vizionare. Ecranele Lifestyle sunt mai mult decât simple televizoare – cu design-ul lor subtil și ultra-modern, acestea sunt adevărate opere de artă, care adaugă o notă de rafinament și eleganță oricărui spațiu de locuit.

Ecranele Lifestyle de la LG reprezintă o fuziune elegantă a tehnologiei și designului. Printre colecțiile care au reconfirmat reputația LG ca pionier în domeniul inovațiilor centrate pe stilul de viață se numără LG OLED Objet Posé (model LX1), lansat în premieră anul trecut la Salone dei Tessuti în timpul evenimentului Milan Design Week. În 2023, compania extinde disponibilitatea lui Posé în mai multe regiuni, oferind oportunitatea consumatorilor de a descoperi produsele inovatoare din seria Lifestyle Screen.

În cadrul Milan Design Week de anul acesta, LG a prezentat creații artistice exclusiviste ale televizoarelor din colecția LG OLED Objet – Posé și Easel. Pentru a celebra frumoasa colaborare dintre LG și Moooi, în cadrul evenimentului, LG a arătat cum ecranele Lifestyle se integrează perfect cu articolele de lux ale Moooi.

lg ex 2.jpg

Mai mult, pentru a evidenția angajamentul de a oferi produse potrivite stilului de viață modern, LG Electronics (LG) a prezentat o nouă colaborare cu Six N. Five (Ezequiel Pini n. 1985), un designer și artist digital argentinian premiat. În ultimul deceniu, Pini a explorat din ce în ce mai mult modul în care instrumentele și software-urile 3D pot fi integrate în munca sa pentru a crea lucrări cu o estetică modernă, contemporană și mai ales, elegantă.

Colaborarea dintre LG OLED Arts și Six N. Five evidențiază efortul continuu de a aduce împreună lumea artei digitale și tehnologia avansată, prezentând experiențe artistice contemporane prin intermediul ecranelor LG OLED pentru a extinde modalitățile de vizionare. Expoziția “Among the Sky” include șase lucrări special concepute și prezentate pe ecrane LG OLED și Lifestyle de format mare și a fost expusă în cadrul Frieze New York, în luna mai a anului 2023.

lg ex 3.jpg

Credem că tehnologia LG OLED va depăși limitele și va deschide noi posibilități pentru arta digitală și pentru artiști“, a declarat Kate Oh, vicepreședinte al Diviziei de Comunicare a Mărcii din cadrul LG Home Entertainment Company. „În conformitate cu motto-ul nostru, Inspirăm arta, LG OLED va inspira mulți artiști, depășind granițele diferitelor domenii. Suntem extrem de entuziasmați să lucrăm cu cei mai talentați artiști digitali, precum Six N. Five.”

Datorită calității superioare a imaginii și a tehnologiilor avansate de procesare a imaginilor, televizoarele LG OLED îmbunătățesc experiența de vizionare și utilizare în afișarea artei digitale. Susținute de 10 ani de inovație OLED, ecranele Lifestyle de la LG au consolidat statutul companiei ca inovator global în domeniul stilului de viață,  bucurându-se de premii prestigioase de design, inclusiv premiul iF Design și premiul Red Dot.

 

Life’s Good!

Tags:

error: Content is protected !!