Noul Dacia Spring: Mai atrăgător ca niciodată

2 minutes read
960 Views

Mai atrăgător ca niciodată, încă ca electrizant Dacia introduce noul model electric mai atrăgător, cu un design exterior și interior nou, mai convenabil ca niciodată, cu cea mai bună capacitate de încărcare în segmentul său. Prezintă mai mult digital ca niciodată, cu un tablou de bord digital personalizabil, cu un ecran de 7 ”și un ecran central multimedia de 10” mai versatil ca niciodată, cu un motor de 65 CP încă la fel de eficient, cu o economie excelentă de combustibil pe WLTP Ciclu mixt: 14,6 kWh.

Primul model all-electric al lui Dacia, Spring a făcut ca mobilitatea cu emisii zero să fie accesibile unei baze de clienți largi oriunde este vândută. Lansată pentru prima dată în 2021, a fost a treia cea mai vândută mașină electrică către persoane fizice în 2022 și 2023. În total, peste 140.000 de Dacia Spring au fost înregistrate la nivel mondial de la lansare.

Primăvara a primit multe premii. Eficiența energetică și amprenta de carbon au fost laudate în special în 2022, când a primit calificativul maxim de 5 stele de la organizația europeană independentă Green NCAP . Dacia Spring și-a găsit publicul ca o soluție perfectă pentru persoanele care caută o mobilitate simplă, accesibilă și eficientă cu emisii zero. Datele colectate prin intermediul sistemelor conectate la bord ale vehiculului arată că călătoria medie zilnică făcută de utilizatorii de SPRING acoperă 37 km cu o viteză de 37 km.

 

error: Content is protected !!