O MIE ȘI UNA DE NOPȚI ÎN SLEEP PACK DISPONIBIL PENTRU DUSTER 2024 SI JOGGER

186 Views

Pachetul de dormit cu numarul 1000 a fost livrat în decembrie 2023.

VAN LIFE  pentru toate anotimpurile

Lansat în primăvara anului 2023 cu Jogger

All New Duster extinde tabăra de bază a Daciei 

VAN LIFE  pentru toate anotimpurile

Arta de a trăi în aer liber nu mai este o activitate sezonieră pentru utilizatorii Jogger echipați cu Sleep Pack.

Odată ce jaluzelele au fost montate pe ferestre, Joggerul devine un dormitor rezistent la vânt, la ploaie și la lumină… tot timpul anului.

În ciuda sosirii toamnei, ritmul comenzilor a rămas alert, peste o sută de clienți noi în fiecare lună comandând pachetul de somn cu noul lor Jogger sau prin post-vânzare (toate modelele Jogger fiind compatibile). În decembrie 2023: a fost depășit pragul de o mie de bucăți vîndute.

SLEEP PACK A LUAT PRIMA COMANDĂ ÎN MARTIE 2023

Primul articol Dacia din gama de accesorii InNature, inovatorul Sleep Pack poate transforma Joggerul într-un dormitor pentru doi în câteva minute. Pachetul de somn constă dintr-o cutie de lemn, făcută pentru a se potrivi în interiorul cizmei Joggerului, care se desfășoară în câteva minute pentru a forma un pat dublu mare cu saltea.

Salteaua acoperă întreaga secțiune din spate a mașinii, de la spatele scaunelor din față, peste bancheta rabatabilă din rândul 2* și în afara hayonului. Spațiul final de dormit este deosebit de generos, având 190 cm lungime, până la 130 cm lățime, cu un spațiu liber pe acoperiș de minim 60 cm. Când cutia Sleep Pack este complet închisă în zona portbagajului Jogger-ului, aceasta poate oferi până la 220 de litri de depozitare, păstrată în siguranță la vedere sub husa pentru bagaje.

Ușa cutiei Sleep Pack se poate răsturna înapoi pentru a forma o masă cu tavă care poate fi folosită pentru a savura o masă confortabil sub protecția hayonului spate deschis al Joggerului. Cutia Sleep Pack cântărește doar 50 kg, așa că poate fi scoasă cu ușurință din mașină dacă este necesar. Se poate potrivi cu orice Jogger, inclusiv pe cei deja achiziționați de clienți. Cumpărătorii își pot îmbunătăți „dormitorul” cu accesorii suplimentare pentru a optimiza confortul. Accesoriile includ jaluzele opace pentru toate ferestrele și un cort exterior care se conectează la spatele Joggerului pentru o cazare mai spațioasă sub stele. *La Jogger cu 7 locuri, cele două scaune din al treilea rând trebuie îndepărtate pentru a instala Sleep Pack

 

 

DISPONIBIL ÎN CURÂND PE NOUL DUSTER

Povestea de succes continuă. All New Duster nu ar putea fi lansat fără o versiune specifică a Sleep Pack, care îi permite, de asemenea, să fie transformat într-o tabără de bază pe roți.

 

 

error: Content is protected !!