O zi din viață cu Ballie: un robot însoțitor AI pentru casă

762 Views

Un nou însoțitor inteligent de acasă îi întâmpină pe utilizatori acasă, având grijă de sarcinile casnice, afișând evenimentele zilei și împărtășind actualizările meteo.

Samsung Electronics a prezentat o nouă versiune a robotului său însoțitor de acasă AI, Ballie, la o conferință de presă la Hotelul Mandalay Bay din Las Vegas pe 8 ianuarie (ora locală) — înaintea Salonului de Electronică de Consum (CES) 2024. A fost prezentat pentru prima dată la CES 2020, Ballie a fost reînnoit cu noi funcții avansate pentru a ajuta utilizatorii să-și navigheze în mod inteligent în viață.

Ballie acționează ca un asistent personal la domiciliu, conducând în mod autonom prin casă pentru a îndeplini diverse sarcini. Conectându-se la și gestionând electrocasnice, Ballie poate oferi o mână de ajutor utilizatorilor în multe situații – învățând continuu din modelele și obiceiurile utilizatorilor pentru a oferi servicii mai inteligente și mai personalizate. Ballie oferă liniște sufletească trimițând actualizări video ale animalelor de companie sau ale celor dragi pe dispozitivele utilizatorilor atunci când aceștia sunt departe de casă. În plus, Ballie poate crea starea de spirit pentru orice activitate acasă, indiferent dacă utilizatorii fac mișcare, lucrează sau se relaxează.

De la proiectarea videoclipurilor de divertisment pe perete sau podea la o dimensiune optimă până la redarea muzicii și răspunsul la apeluri telefonice, Ballie face viața de acasă mai productivă și plăcută.

error: Content is protected !!