Samsung creează posibilități infinite pentru sportivi și fani la Paris 2024 cu tema sa oficială „Open Always Wins”

69 Views

Samsung colaborează cu o listă de sportivi la nivel mondial – inclusiv Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario și Jagger Eaton – pentru a ajuta la realizarea „Open always wins” și a programului Paris 2024 al mărcii.

Samsung Electronics, un partener mondial olimpic și paralimpic, și-a anunțat astăzi tema oficială pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice Paris 2024, „Deschis întotdeauna câștigă.” Mesajul exprimă convingerea Samsung că, cu o minte deschisă, fiecare nouă experiență devine o realizare semnificativă care deschide la noi perspective și posibilități infinite.

Acesta va servi drept inima programului Samsung Paris 2024 și va fi adus la viață în diferitele sale activări care au precedat și în timpul Jocurilor, precum și prin remarcabilii ambasadori sportivi ai echipei Samsung Galaxy, care au fost anunțați și astăzi. „Samsung a susținut spiritul olimpic – și a permis o conexiune semnificativă – încă de la primele sale Jocuri Olimpice din 1988”, a declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics. „Pentru Paris 2024, cea mai recentă inovație și tehnologie Samsung va sprijini organizarea Jocurilor și va contribui la îndeplinirea promisiunii sale de a fi cele mai deschise jocuri de până acum. Mesajul „Deschis întotdeauna câștigă” al mărcii reflectă această aliniere a valorilor și va fi prezentat în cadrul programării Samsung Paris 2024.”

Echipa Samsung Galaxy va servi drept vocile principale pentru „Open always wins” și, împărtășind călătoriile lor, vor demonstra modul în care Samsung ajută sportivii și fanii să se deschidă la noi oportunități prin tehnologiile sale. Fiecare atlet din echipa Samsung Galaxy, care include starul britanic al skateboardingului și ambasadorul de lungă durată al mărcii Sky Brown, știe direct că o mentalitate deschisă te conduce către victorie, în sport și nu numai.

„Samsung a sporit experiența Jocurilor Olimpice și Paralimpice – și a sprijinit sportivii – timp de aproape patru decenii”, a declarat Tony Estanguet, președintele Paris 2024. „În timp ce căutăm să creăm un „Games Wide Open”, suntem încrezători că Samsung are un rol profund -credința înrădăcinată în deschidere și tehnologia sa mobilă inovatoare va juca un rol central la Paris 2024. Împreună, vom implica, inspira și îmbunătăți cu mândrie Jocurile Olimpice și Paralimpice atât pentru sportivi, cât și pentru fani.”

Echipa Samsung Galaxy pentru Paris 2024

Pentru Paris 2024, echipa Samsung Galaxy este formată din peste 25 de olimpici și paralimpici – inclusiv skateboarderul britanic Sky Brown, campioana spaniolă la badminton Carolina Marin, eroul francez de skateboarding Aurélien Giraud, americanca B-girl1 Grace „Sunny” Choi, parasprinterul german Johannes Floors. și pictograma fotbalului sud-coreean Son Heung-min – cu mai multe de numit. Prezintă mai mulți sportivi din unele dintre cele mai noi sporturi ale Jocurilor – skateboarding, surfing și breaking – care, la fel ca Samsung, împărtășesc valorile fundamentale ale deschiderii minții și al autoexprimarii. „Suntem mândri să sprijinim această echipă incredibilă de sportivi și să le urăm bun venit în familia Samsung”, a adăugat Stephanie Choi. „Nu numai că inspiră oamenii pe teren și în afara terenului de joc, dar au și un impact asupra comunităților lor și asupra următoarei generații. Împreună cu echipa Samsung Galaxy, suntem încântați să încurajăm fanii din întreaga lume să se deschidă către noi posibilități în viața lor de zi cu zi.”

Echipa include, de asemenea, skateboarderul de 15 ani Rayssa Leal, care a devenit cea mai tânără braziliană care a participat vreodată la Jocurile Olimpice când a câștigat argintul la Tokyo 2020; Kim Ye-ri, „fără limite” sud-coreeană B-girl care a depășit o deficiență de auz pentru a ajunge la vârful sportului ei; Jagger Eaton (SUA), care susține cultura deschiderii minții a skateboarding-ului; surferii Johanne Defay (Franța), John John Florence (S.U.A.) și Jack Robinson (Australia), care nu sunt doar concurenți înverșunați pe valuri, ci și susținători înverșunați de ocean și climă; și paralimpienii Madison de Rozario (Australia) și Ugo Didier (Franța), care își folosesc platformele pentru a promova accesibilitatea și incluziunea în sport și societate. Madison de Rozario a spus: „Samsung a făcut parte din Jocurile Paralimpice de atât de mult timp, iar unul dintre cele mai înalte privilegii de a fi paralimpic este să ai un parteneriat cu un brand care simte atât de puternic mișcarea paralimpică. Tehnologia joacă un rol enorm în acest moment, în special în sporturile paralimpice și feminine. Capacitatea de a interacționa direct cu fanii a progresat mișcarea mult mai repede decât orice altceva.”

Tags:

error: Content is protected !!