[CES 2024] Împreună spre mâine: Samsung prezintă eforturi eco-conștiente în zona de durabilitate

172 Views

Samsung Electronics a subliniat modul în care sustenabilitatea conduce activitățile de afaceri la Consumer Electronics Show (CES) 2024 din Las Vegas, în perioada 9-12 ianuarie.

Zona de durabilitate de la standul Samsung a adus vizitatorii să descopere modul în care compania promovează circularitatea resurselor și colaborarea, pe lângă furnizarea de diverse servicii de accesibilitate.

Samsung Newsroom a explorat zona pentru a afla mai multe despre angajamentul multiplu al companiei de a combate schimbările climatice. Citiți mai departe pentru a descoperi cum Samsung lucrează pentru a crea un viitor mai bun.

 

Călătoria către un viitor durabil În 2022,

Samsung și-a anunțat noua strategie de mediu ca răspuns la schimbările climatice și nevoia de circularitate sporită a resurselor. Ca parte a acestui fapt, Samsung a conturat o cronologie a reperelor de sustenabilitate pe care compania își propune să le atingă în următoarele două decenii – începând cu anunțarea strategiei sale privind obiectivul său de emisii nete de carbon zero pentru întreaga companie pentru 2050.

 

 

 Zona de durabilitate a afișat obiectivele Samsung pentru acțiunea climatică și circularitatea resurselor.

Participanții au văzut explicații aprofundate despre modul în care Samsung urmărește circularitatea resurselor prin modele încapsulate ale inovațiilor ecologice ale companiei care reutiliza sau încorporează materiale reciclate.

 

 

▲ Vizitatorii au fost impresionați de abordarea inovatoare a durabilității a Samsung, așa cum o arată pereții r-ABS și r-PP.

Zona de durabilitate a prezentat pereți din plastic reciclat care au fost construiți folosind r-ABS și r-PP, materiale dezvoltate de Laboratorul de economie circulară al Samsung. r-ABS este fabricat folosind polistiren reciclat care provine din interiorul ambalajului produselor Samsung, în timp ce r-PP este realizat prin reciclarea diferitelor produse secundare generate în timpul producției de bunuri de uz casnic.

 

▲ O versiune a pereților r-ABS și r-PP a fost prezentată pentru prima dată la IFA 2023.

 

 

▲ Participanții s-au bucurat de Atelierul Circular interactiv.

 

Atelierul circular a oferit o privire mai atentă asupra întregului ciclu de viață al produsului Galaxy Book4, Neo QLED 8K și BESPOKE AI™ Washer. „A fost atât de interesant să vedem cum a fost implementată sustenabilitatea în fiecare etapă a ciclului de viață al produsului”, a spus un vizitator.

 

 

SmartThings Energy, acum chiar mai inteligent

Samsung a dezvăluit o versiune și mai avansată a SmartThings Energy. Prin modul AI Energy, utilizatorii își pot gestiona în mod cuprinzător consumul de energie și pot reduce facturile la electricitate — reducând emisiile de carbon în acest proces.

 

 

▲ Visitors learned about the functions of Samsung’s energy solution, SmartThings Energy.

 

▲ Vizitatorii au fost nerăbdători să audă despre recentul parteneriat al Samsung cu Tesla.

Pentru a-și continua urmărirea Net Zero Home, Samsung și-a extins colaborarea recentă cu marca de vehicule electrice Tesla prin SmartThings Energy. Au fost prezentate Powerwall 3, invertorul solar și conectorul universal de perete de la Tesla – toate care au fost integrate perfect în ecosistemul SmartThings Energy. În plus, participanții au văzut demonstrații despre modul în care notificările din funcția Storm Watch din aplicația Tesla apar pe televizoarele Samsung.

 

Mai multă accesibilitate pentru toți

▲ Zona de durabilitate a prezentat diverse produse Samsung de accesibilitate, care au scopul de a crește gradul de utilizare pentru toată lumea.

Participanții au primit o privire la o nouă funcție de la distanță cu funcționalități cheie condensate și un design mai accesibil, permițând utilizatorilor să-și controleze televizoarele cu aplicația SmartThings pe smartphone-urile lor. Alte caracteristici de accesibilitate includ subtitrări live în apel care oferă transcriere în timp real pe dispozitivele Galaxy și subtitrări audio care recunosc și citesc automat subtitrările de pe ecran, ceea ce îl face util în special atunci când vizionați conținut străin.

 

Alătură-te cu startup-urile pentru a face față provocărilor de mediu

Zona a evidențiat colaborările deschise ale Samsung cu startup-uri care urmăresc să îmbunătățească societatea prin dezvoltarea pentru viitor.

 

 Zona de durabilitate a afișat colaborările deschise ale companiei cu startup-uri.

Samsung sprijină startup-urile inovatoare pentru a aborda provocările de mediu prin C-Lab Outside, programul extern de accelerare a startup-urilor al companiei.

În plus, compania s-a alăturat și cu organizații precum Extreme Tech Challenge (XTC) – o competiție globală de startup și un ecosistem pentru antreprenori care abordează provocările globale. Recunoscând nevoia unei acțiuni durabile, Samsung speră să inspire comunitatea tehnologică mai mare să facă pași și să creeze un mâine mai bun. Află mai multe în videoclipul de mai jos.

 

error: Content is protected !!