Puterea Google AI vine la noua serie Samsung Galaxy S24

224 Views

Cu ultimele noastre progrese în AI, avem oportunitatea de a îmbunătăți ceea ce miliarde de oameni iubesc deja la Android – fie că este vorba de accesarea rapidă a informațiilor, conectarea cu persoane la care îți pasă, capturarea imaginii perfecte sau exprimarea stilului tău personal.

Astăzi, la Galaxy Unpacked din San Jose, am împărtășit cum Google AI creează noi posibilități pe Android cu partenerul nostru de lungă durată, Samsung. Noua serie Samsung Galaxy S24 va folosi Gemini, cele mai bune modele de bază ale Google, pentru a alimenta următoarea generație de capabilități AI.

În plus, utilizatorii Galaxy S24 au o modalitate cu totul nouă de a căuta pe telefonul lor, împreună cu noi funcții pentru Google Messages și Android Auto. Citiți mai departe pentru a afla ce este nou.

Noi moduri de a experimenta AI cu Gemeni

Sigla Gemeni într-o culoare degradată de albastru

Cu un nou parteneriat între Google Cloud și Samsung, utilizatorii Galaxy S24 vor putea accesa cel mai capabil model AI al nostru, Gemini , prin aplicații și servicii create de Samsung.

Cu Gemini Pro, cel mai bun model al nostru pentru scalarea unei game largi de sarcini, puteți interacționa cu aplicațiile Samsung familiare în moduri mai utile decât oricând. Pe noua serie Galaxy S24, aplicațiile Samsung Note, Voice Recorder și Keyboard vor folosi Gemini Pro pentru a oferi funcții de rezumat mai bune. De exemplu, puteți înregistra o prelegere folosind Voice Recorder și puteți obține rapid un rezumat al celor mai importante părți ale lecției. Și cu Imagen 2, tehnologia avansată Google de difuzare text-to-image, veți putea accesa capabilități utile de editare a fotografiilor folosind Generative Edit în aplicația Galaxy S24 Gallery.

Seria Galaxy S24 va veni, de asemenea, încorporată cu Gemini Nano , cel mai eficient model pentru sarcinile de pe dispozitiv, pentru a activa o nouă funcție în Google Messages și pentru a vă asigura că datele dvs. nu părăsesc smartphone-ul. În plus, Samsung va fi unul dintre primii parteneri care va testa Gemini Ultra, cel mai mare model al nostru pentru sarcini extrem de complexe, înainte ca acesta să fie disponibil pe scară largă pentru dezvoltatori și clienți de întreprindere mai târziu în acest an.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Samsung pentru a aduce Gemini în și mai multe experiențe de produs pentru utilizatorii Galaxy din întreaga lume. Aflați mai multe despre Google Cloud și parteneriatul Samsung .

O nouă modalitate de a descoperi și de a accesa informații

Videoclip care arată oameni care folosesc funcția Cercul pentru a căuta pe telefoanele lor

0:31

De la începutul Android, oamenii au apelat la Căutarea Google pentru a-și satisface curiozitatea. Și odată cu progresele în inteligența artificială, suntem capabili să creăm un mod complet nou de căutare. Cu seria Galaxy S24, introducem Circle to Search , o nouă funcție care vă permite să căutați orice pe telefonul Android fără a comuta între aplicații. Acum puteți selecta imagini, videoclipuri sau text de pe telefonul dvs. despre care sunteți curios să aflați mai multe cu un simplu gest – fie că este vorba de încercuire, evidențiere, mâzgălire sau atingere pe orice pe ecran. Imaginați-vă ușurința, viteza și posibilitățile de a căuta acea ținută atrăgătoare pe rețelele sociale, acea frază necunoscută dintr-un articol, acea plantă neobișnuită de pe YouTube și toate celelalte lucruri pe care le vedeți în timp ce vă navigați pe telefon. Și cu prezentări de ansamblu generative bazate pe inteligență artificială, puteți înțelege mai ușor concepte, idei sau subiecte cu informații utile care sunt colectate de pe web.

error: Content is protected !!