Utilizatorii aplicației Samsung Global Goals pot acum câștiga „cadouri de mulțumire” în timp ce contribuie la o lume mai bună

456 Views

Samsung Electronics a anunțat cadouri de mulțumire, o nouă funcție concepută pentru a recompensa utilizatorii pentru implicarea cu aplicația Samsung Global Goals și pentru a ajuta la promovarea Obiectivelor globale pentru dezvoltare durabilă. Utilizatorii Galaxy se pot bucura acum de noi imagini de fundal în ediție limitată și cadouri suplimentare, arătând sprijinul pentru Obiectivele globale.

Aplicația Samsung Global Goals ajută la creșterea gradului de conștientizare și a donațiilor

Aplicația Samsung Global Goals , deservită în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), este disponibilă în 89 de limbi, cu aproape 300 de milioane de utilizatori Galaxy interacționând cu aplicația din întreaga lume. 1 Prin intermediul aplicației, Samsung invită comunitatea Galaxy să învețe despre Obiectivele globale și să contribuie la obiectivele alese de ei donând direct sau urmărind reclame în aplicație pentru a genera donații. La doar patru ani de la lansare, comunitatea Galaxy a strâns peste 17 milioane USD pentru a sprijini Obiectivele Globale și pentru a promova reziliența în întreaga lume.

În ciuda eforturilor noastre colective de a ajuta lumea să atingă Obiectivele globale până în 2030, ne aflăm într-un moment critic. Organizația Națiunilor Unite a raportat recent că evenimentele globale au exacerbat provocările sistemice și că, în unele domenii, progresul nostru fie s-a blocat, fie s-a inversat. Acum, mai mult ca niciodată, apelurile pentru a demonstra angajamentul față de Obiectivele globale sună mai tare și Samsung consideră că comunitatea Galaxy poate contribui la schimbarea.

Cadouri de mulțumire, o nouă funcție pentru a încuraja comunitatea Galaxy să ia mai multe măsuri

Cadourile de mulțumire, în urma anunțului privind clasamentul donațiilor din aplicația Samsung Global Goals de anul trecut, sunt cele mai recente din eforturile continue ale Samsung de a încuraja comunitatea Galaxy să ia măsuri. Prin această nouă funcție, utilizatorii aplicației Samsung Global Goals vor fi primii care vor valorifica imagini de fundal în ediție limitată pentru a le prezenta pe smartphone-urile și fețele de ceas Samsung Galaxy. Samsung va oferi inițial trei colecții de opțiuni de tapet și fețe de ceas, evidențiind diferite specii și habitate pe cale de dispariție, inclusiv rinoceri negri, țestoase de mare, vidre de mare, rechini-balenă, recife de corali și pajiști, printre altele. Aceste modele vor fi oferite în stiluri cool alb-negru și crom.

▲ Trei colecții de opțiuni de tapet și cadran de ceas vor fi disponibile în aplicația Samsung Global Goals, evidențiind diferite specii și habitate pe cale de dispariție

Fiecărui utilizator care interacționează cu aplicația i se va oferi un tapet gratuit sau un cadran de ceas pentru descărcare, oferindu-i șansa de a contribui la progresul Obiectivelor globale și de a câștiga premii pe parcurs. Donând prin aplicație, utilizatorii pot debloca accesul la alte imagini de fundal speciale și modele de fețe de ceas pentru a-și celebra contribuțiile. 2 De asemenea, utilizatorii pot aștepta cu nerăbdare și mai multe opțiuni de cadouri de mulțumire, deoarece noile colecții continuă să fie lansate pe tot parcursul anului.

▲ Utilizatorii aplicației Samsung Global Goals pot debloca imagini speciale de fundal și modele de fețe de ceas pentru a-și celebra contribuțiile

Samsung consideră că tehnologia poate deschide oportunități pentru ca oamenii să aibă un impact pozitiv în viața lor de zi cu zi. Alăturați-vă nouă în urmărirea obiectivelor globale pentru dezvoltare durabilă, vizitând aplicația Samsung Global Goals .

1 Aplicația Samsung Global Goals este preinstalată pe smartphone-urile, tabletele și ceasurile inteligente Galaxy.
2 Numărul de cadouri gratuite și donații poate fi limitat, în funcție de stil și tip.

error: Content is protected !!