5 instrumente asistate de inteligență artificială care maximizează productivitatea la locul de muncă – de pe telefon Samsung S24

654 Views

Viitorul AI care ni s-a promis de mult timp este acum la îndemână. Literalmente.

 

Inteligența artificială este cea care vă ajută pe parcursul zilei de lucru. În naveta cu metroul, sugerează un răspuns elocvent la e-mailul șefului tău. După-amiaza, în direct traduce un apel cu echipa ta globală și oferă un rezumat și o transcriere imediat după. Noaptea, vă ajută să arhivați toate resursele și materialele pe care le-ați adunat în timpul unei alte zile amețitoare de multitasking – în câteva secunde.

 

Pentru toate discuțiile despre munca de transformare a AI, schimbarea jocului pentru forța de muncă este AI care merge oriunde te duci. Cu alte cuvinte, AI care este la fel de mobil ca și dispozitivul tău mobil.

 

Intră în Galaxy S24 , primul telefon alimentat cu inteligență artificială.

 

Cu Galaxy S24 , Samsung folosește inteligența artificială pentru a oferi noi dimensiuni de confort personal, productivitate și comunicare în viața noastră de zi cu zi. Impactul va fi profund în lumea muncii, unde a fi productiv în deplasare a devenit parte a muncii.

 

Iată cum mai multe dintre funcțiile dispozitivului, alimentate de Galaxy AI, transformă modul în care lucrăm:

 

 

Eliminarea barierelor de comunicare

Întreprinderile de astăzi se conectează în mod obișnuit peste granițe și fusuri orare pentru a căuta noi oportunități de piață. Precizia și viteza sunt o necesitate, dar comunicarea internațională poate crea neînțelegeri, vârtej și întârzieri. Galaxy S24 îi ajută pe profesioniști să colaboreze mai eficient, indiferent dacă sunt la birou, lucrează de acasă sau undeva la mijloc.

 

Traducere bidirecțională în timp real pentru apeluri conferință : stabiliți o conferință telefonică cu un potențial partener de afaceri într-o companie de peste mări. Vrei să meargă cât mai bine, dar ești îngrijorat de barierele lingvistice.

 

Live Translate de la Galaxy S24 traduce conversațiile telefonice în timp real, asigurându-vă că veți fi la fel de clar, creativ și profesionist cu colegii sau clienții din străinătate, așa cum ați fi în propria dvs. limbă. Oferit în 13 limbi la lansare, Live Translate oferă traducere bidirecțională pe ambele dispozitive, chiar dacă una dintre părți nu folosește un Galaxy sau chiar un smartphone.

 

 

Ton tradus și adaptat pentru e-mailuri sau texte profesionale: este prima ta zi într-un nou loc de muncă și vrei să faci o impresie bună în primul tău e-mail către colegii tăi.

 

Cu ajutorul chatului de la Galaxy S24 , vi se oferă diferite opțiuni generate de inteligență artificială despre cum să vă restructurați mesajul și stilul de scriere, astfel încât să obțineți tonul potrivit. Fie că este vorba despre redactarea unei postări captivante pe rețelele sociale sau a unui e-mail formal către șeful tău, această funcție este accesibilă chiar de pe tastatura Samsung, astfel încât să o poți folosi în orice aplicație și să te asiguri că ai apăsat nota corespunzătoare de fiecare dată. Și dacă lucrați cu un coleg de peste mări, disponibilitatea Chat Assist în 13 limbi vă permite să faceți toate acestea într-o limbă pe care nici măcar nu o vorbiți.

 

 

Conversați față în față fără bariere lingvistice: în calitate de proprietar de mică afacere care participă la o expoziție despre tendințele pieței emergente, descoperiți un expert renumit de nișa dvs. de pe o pagină de afaceri populară YouTube. Vrei să-i alegi creierul, dar știi din emisiune că ea vorbește italiană, iar tu nu.

 

Interpretul preia traducerea live din aplicația de apel și în lumea fizică. Cu această funcție, Galaxy S24 devine un traducător personal în timp real. Deoarece instrumentul împarte ecranul telefonului în două orizontal, fiecare persoană poate afișa instantaneu text tradus celuilalt, împreună cu sunetul însoțitor. De asemenea, vă permite să selectați limba de care aveți nevoie și să comunicați fără probleme și profesional cu oricine din jurul vostru.

 

 

 

Organizează-ți telefonul și gândurile

Deși telefoanele noastre oferă o modalitate la îndemână de a capta idei, proiecte de cercetare și de a aranja întâlniri, organizarea tuturor lucrurilor pe un dispozitiv portabil poate fi o provocare. Cu toate acestea, folosind capabilitățile Galaxy AI receptive, Galaxy S24 vă organizează inteligent telefonul, astfel încât să rămâneți concentrat pe imaginea de ansamblu.

 

Păstrați-vă documentele și planurile organizate: în adâncul unui proiect de lucru, vă dați seama că resursele relevante de care aveți nevoie sunt împrăștiate peste tot: e-mailuri lungi, articole detaliate, PDF-uri și multe altele. Dacă ați putea reuni totul într-un format coerent, v-ar economisi ore de luare de note laborioase și de conversie a fișierelor.

 

Datorită funcției Note Assist , puteți genera, citi și salva versiuni prescurtate ale tuturor materialelor dvs. cu câteva apăsări ale degetului, transformând volumul zilnic de documente într-o arhivă bine structurată. Prin ridicarea unui document, Note Assist vă solicită să salvați conținutul acestuia direct în aplicația Samsung Notes. Odată ajunsă acolo, funcția poate formata automat textul și poate corecta greșelile de ortografie înainte de a crea un rezumat simplu sau detaliat al întregului document deasupra textului principal, astfel încât să puteți vedea toate punctele cheie dintr-o privire oricând este necesar.

 

 

Funcția poate extrage și rezuma text direct din cărți și lucrări fizice și poate traduce note în alte limbi, în timp ce capabilitățile sale de asistență la navigare pot transforma articole lungi și detaliate în rezumate succinte.

 

Documentați totul cu precizie: este o dilemă clasică: vă aflați într-o întâlnire de lucru importantă și trebuie să luați notițe detaliate, rămânând în același timp concentrat și aducând contribuții. Cu Galaxy S24 , o puteți avea în ambele sensuri.

 

Transcript Assist creează înregistrări complete și precise ale întâlnirilor și conversațiilor. Pur și simplu înregistrați întâlnirea folosind aplicația nativă Samsung de înregistrare a vocii, iar ulterior Transcript Assist va oferi să o convertească în text, cu propoziții separate în funcție de vorbitorii individuali. După ce ați primit transcrierea, o puteți partaja colegilor așa cum este sau o puteți trimite la Samsung Notes și adăugați un rezumat marcator generat de AI folosind Note Assist.

 

 

Dacă aveți fișiere audio preexistente înregistrate fără Asistență pentru transcriere, funcția poate converti aceste fișiere în note utilizând Text în audio.

 

Când vine vorba de muncă, puterea de a avea AI pe dispozitivele noastre mobile depășește automatizarea sarcinilor banale. Galaxy S24 ilustrează modul în care tehnologia poate îmbunătăți dramatic modul în care lucrăm, gândim și creăm — fiind indispensabil, mobil și la îndemână.

error: Content is protected !!