Dacia face echipă cu NNG pentru a oferi actualizări ale hărților prin intermediul smartphone-ului .

667 Views

Actualizarea hărților de navigație ale vehiculului dvs. nu a fost niciodată mai ușoară!
NNG, o companie internațională care dezvoltă următoarea generație de sisteme de navigație și infotainment pentru marile companii globale companii de automobile, au făcut echipă cu Dacia pentru a oferi șoferilor posibilitatea de a-și actualiza hărțile direct prin intermediul lor.

Smartphone.
Prin urmare, aceștia pot actualiza conținutul sistemului lor de navigație din mașină cu o aplicație ușor de utilizat.
Aplicația Dacia Map Update permite clienților să selecteze, să descarce și să achiziționeze cel mai recent conținut regional direct pe dispozitivele lor mobile.
Pur și simplu conectați smartphone-ul la vehicul folosind cablul USB, deschideți aplicația și descărcați cel selectat hărți direct Dacia Media Nav.

COMUNICAT DE PRESĂ

Actualizările hărților durează acum doar 15 minute, economisind timp clienților Dacia.

Primele 6 actualizări (2/an timp de 3 ani) sunt gratuite de încărcare. La sfârșitul perioadei de 3 ani, șoferii pot achiziționa hărțile pe care doresc în mod special să le actualizeze în vehiculul lor.
Aplicația pentru smartphone Dacia Map Update este acum disponibilă pentru dispozitivele bazate pe Android în Google Play Store și va fi disponibil în curând pentru dispozitivele bazate pe OS. Aplicația este deja compatibilă cu vehiculele Dacia care rulează pe același sistem de operare.

error: Content is protected !!