Android la CES 2024

774 Views

Android înseamnă să vă ofere posibilitatea de a alege dispozitivele care funcționează cel mai bine pentru dvs. și de a vă asigura că acestea se conectează perfect, indiferent de marca sunt.

Astăzi, la CES, anunțăm actualizări pentru a vă ajuta să faceți mai mult pe telefon, laptop, accesorii Bluetooth, televizor, casă inteligentă și mașină. Aruncă o privire la aceste actualizări și la modul în care se bazează pe îmbunătățirile pe care le-am adus ecosistemului nostru la CES de anul trecut.

O nouă modalitate de a partaja fișiere

Partajarea de imagini, fișiere și text între dispozitive ar trebui să fie simplă, rapidă și convenabilă. În 2020, am introdus Nearby Share pentru a facilita partajarea fișierelor pe dispozitive. Samsung are, de asemenea, propria sa capacitate numită Quick Share, care este iubită de utilizatorii lor.

Colaborând cu Samsung, aducem cele mai bune dintre soluțiile noastre de partajare într-o soluție unică pentru cross-Android sub Quick Share1Nume. Am integrat experiențele și am creat cea mai bună opțiune implicită încorporată pentru partajarea de conținut peer-to-peer pe toate tipurile de dispozitive din ecosistemele Android și Chromebook. Și pentru a face partajarea și mai simplă între dispozitive, colaborăm cu producători de PC-uri de top, cum ar fi LG, pentru a extinde Quick Share la computerele Windows ca aplicație preinstalată.

Aceasta înseamnă că, printr-o simplă atingere a noii pictograme Quick Share, puteți vedea o listă de dispozitive disponibile în apropiere. Rămâneți controlul asupra confidențialității dvs. și puteți alege în setările telefonului cine vă poate descoperi dispozitivul și trimite fișiere, fie că este vorba de toată lumea, doar de persoanele de contact sau doar de propriile dispozitive. Partajarea rapidă va începe să fie implementată pe dispozitivele actuale compatibile cu Partajarea în apropiere luna viitoare.

Imaginea unui robot Android mic, verde, trimițând o fotografie a unui câine așezat folosind Quick Share unui robot Android cu tematică disc-ball.

Suportul Fast Pair se extinde pe ecranul mare

Când desfaceți un nou set de căști, doriți să îl puteți asocia rapid și să începeți să îl utilizați cu dispozitivele dvs. Fast Pair este o modalitate de a găsi și conecta rapid accesoriile Bluetooth din apropiere la dispozitivele dvs., cum ar fi telefonul Android sau Chromebook.

În luna următoare, asistență Fast Pair2se extinde la Chromecast cu Google TV și se va extinde la mai multe dispozitive Google TV în cursul acestui an. După ce ați pus accesoriul în modul de asociere, este doar o atingere pentru a vă conecta căștile sau difuzoarele compatibile și pentru a începe să vă bucurați de filmele și emisiunile preferate – chiar dacă partenerul dvs. citește o carte lângă tine. Și cu comenzile de ieșire audio, puteți reveni cu ușurință la sunetul TV implicit în orice moment. Încercați și vedeți de ce oamenii au făcut peste 660 de milioane de perechi Fast Pair până în prezent.

Imagine a unui ecran de televizor cu un ecran de asociere mărit care arată o pereche de Pixel Buds Pro și un buton „Conectează-te acum” evidențiat.  Un robot Android mic, verde, care poartă o pereche de căști, stă în lateral.

Capacitățile de proiectare vin pe mai multe aplicații și dispozitive

De când am lansat Chromecast, ne străduim să aducem capabilități de casting pentru mai multe aplicații și dispozitive. Începând de astăzi, puteți difuza conținut TikTok3de la telefon la dispozitivele Chromecast încorporate. Și abia începem – în curând vei putea să difuzezi videoclipuri LIVE de pe TikTok pe ecranul tău mare.

De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare lansarea mai multor dispozitive cu Chromecast încorporat, cum ar fi seria TV LG 2024. Și mai târziu în acest an, vom extinde Chromecastul încorporat la LG Hospitality and Healthcare, astfel încât atunci când sunteți în deplasare, puteți continua să vă bucurați de o emisiune sau de un film din aplicațiile dvs. de streaming pe televizorul LG din camera dvs. de hotel, fără a fi nevoie să vă conectați la fiecare aplicație și să vă amintiți să vă deconectați când ați terminat.

Și, ca întotdeauna, dispozitivele dvs. Google TV vin cu Chromecast încorporat, inclusiv cele mai recente Hisense ULED și ULED X Series din 2024 și TCL Q Class și TCL QM7 linie anunțate la CES anul acesta. De fapt, acum există peste 220 de milioane de dispozitive Google TV active lunar și alte dispozitive Android TV OS.

Imaginea arată un ecran de televizor cu un videoclip Tiktok cu o persoană care ține în mână un cornet de înghețată cu un fundal roz de stropire turnate pe el.  Un mic robot albastru Android care ține în mână un smartphone dansează în lateral.

Ne place să ascultăm muzică și podcasturi și lansăm o nouă funcție de casting anul acesta, care vă va permite să mutați ceea ce redă pe Spotify și pe YouTube Music de pe telefonul Pixel compatibil pe tableta Pixel andocat atunci când dispozitivul este aproape. În acest fel, puteți continua să ascultați lista de redare odată ce sunteți acasă.

Imaginea arată un telefon îndreptat către un televizor.  Ambele afișează un ecran YouTube Music redând melodia „Locals (Girls Like Us)” de Underscores.

Mai multă interoperabilitate între dispozitive cu Matter

Pe măsură ce adăugăm în casele noastre mai multe dispozitive inteligente de la tot felul de companii diferite, vrem ca acestea să lucreze împreună. De aceea adoptăm și investim în standardele din industrie pentru a crea o interoperabilitate mai mare între ele.

Ajutăm mai multe case să fie pregătite pentru Matter . În viitor, televizoarele LG și anumite dispozitive Google TV și alte dispozitive Android TV vor acționa ca hub-uri pentru Google Home. Deci, dacă aveți un Nest Hub, Nest Mini sau un televizor compatibil, este ușor să adăugați dispozitive Matter în rețeaua dvs. de acasă și să le controlați local cu aplicația Google Home.

Imaginea arată un robot Android mic, cu tematică de bec, stând într-o cameră cu dispozitive conectate la internet, inclusiv un televizor, bec inteligent, jaluzele și o priză inteligentă de perete.

Aplicațiile și serviciile Google ajung la mai multe mașini

Android Auto4primește și câteva upgrade-uri utile. Venind pentru prima dată pe Ford Mustang Mach-E și F-150 Lightning în următoarele luni, vehiculele electrice compatibile cu Android Auto pot partaja informații în timp real despre baterie cu Google Maps. Această integrare va facilita conducerea unui vehicul electric, furnizând nivelul estimat al bateriei la sosirea la destinație, sugerând opriri de încărcare pe parcurs și chiar estimând cât timp va dura încărcarea în funcție de vehiculul dumneavoastră.

Imaginea arată conturul unei mașini cu un ecran suprapus deasupra.  Ecranul arată noua funcție de rutare EV pe Android Auto, inclusiv o hartă, un indicator că bateria mașinii va fi descărcată la sosire și o notificare că există încărcare disponibilă în apropiere.

Și, multe mărci de mașini de top vin cu Google încorporat, care integrează aplicații utile precum Google Maps, Google Assistant și multe altele pe Google Play direct pe afișajul mașinii tale. Această experiență va fi lansată în curând și în alte mărci de mașini de top precum Nissan, Lincoln și altele. Și începând să fie lansat astăzi, puteți trimite călătoriile pe care le-ați planificat pe telefon direct pe Google Maps pe afișajul mașinii. Când sunteți parcat, puteți profita la maximum de timpul dvs. cu noile aplicații de pe Google Play care sunt optimizate pentru utilizare în mașini, astfel încât să puteți naviga în siguranță pe conținutul Chrome și să vizionați emisiuni de la PBS KIDS și Crunchyroll.

error: Content is protected !!